• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Velež u četvrtak igra prvi evro-meč nakon 33 godine: Na Grbavicu se može uz posebne uslove!

Autor Dragan Šutvić

Klub se danas oglasio saopštenjem za javnost

 velež kolerejn uslovi  Izvor: FENA/Ivan Rozić

Velež će u četvrtak, 8. jula, od 20.30 časova na sarajevskoj Grbavici ugostiti Kolerejn, predstavnika Sjeverne Irske, u prvom kolu kvalifikacija za Konferencijsku ligu.

Utakmici će, prema odlukama Ministarstva zdravlja Kantona Sarajevo i Vlade FBiH, moći da prisustvuje do 5.000 navijača, a biće to prvi evropski meč Mostaraca još od 1988. godine i dvomeča sa Hartsom u tadašnjem Kupu UEFA.

Možda će vas zanimati

Klub se danas oglasio saopštenjem u kojem se ističe šta treba da se ispoštuje da bi se zauzelo mjesto na tribinama stadiona Željezničara, a isto prenosimo u cjelosti.

"Poštovani navijači i prijatelji FK Velež Mostar,

poznato Vam je da se utakmica prvog pretkola UEFA Konferencijske lige igra u četvrtak 08.07.2021 godine u 20.30 sati na stadionu FK Željezničar, Grbavica u Sarajevu.

FK Velež je dobio odobrenje za prodaju 5.000 ulaznica. Pošto potražnja premašuje isti broj, UO FK Velež je odlučio da se ravnopravno tretira raspodjela ulaznica za članove UO, sponzore i finansijere FK Velež te KN 'Red Army' i članove kluba koji imaju važeću člansku kartu kluba za 2020/2021. godinu. Istima će biti stavljeno na raspolaganje cca 3.000 ulaznica. Preostala količina će biti puštena u slobodnu prodaju.

Poznato Vam je da su još na snazi posebne mjere koje je uvela Vlada FBiH te smo odlukom Ministarstva zdravstva KS broj 10-33-26895/21 dužni ispoštovati sljedeće: (Izvod iz odluke Ministarstva zdravstva KS)

Kupac karte dužan je da prilikom ulaska na stadion ispuni jedan od uslova, odnosno da predoči jedan od sljedećih dokumenata:

- da je prebolovao virus COVID-19 u posljednjih 6 (šest) mjeseci i da predoči potvrdu o prebolovanom COVID-19,

- da je vakcinisan i revakcinisan,

- da je vakcinisan u posljednjih 14 (četrnaest) dana bar jednom dozom vakcine,

- ako nije vakcinisan, da posjeduje negativan PCR test ne stariji od 72 časa,

- da posjeduje negativan brzi antigenski test, ne stariji od 24 časa.

Molimo Vas da poštujete donešene odluke i da se prije ulaska na stadion spremite po osnovu gore navedenog uputstva. Navijači koji ne budu imali jedan od traženih dokumenata neće moći da uđu na stadion uprkos tome što posjeduju uredno kupljenu kartu.

Takođe Vas molimo da svojim ponašanjem u gradu koji nas prima kao svoje navijače pokažemo dostojanstvo na svakom mjestu gdje budemo boravili.

Posebno Vas molim za poštivanje uputstava službe obezbjeđenja koja će raditi striktno po uputstvima UEFA odstupanja od istih će biti rigorozno kažnjavana a što nam nikako nije u interesu.

S obzirom da imamo obavezu da ispoštujemo protokole Ministarstva zdravstva i Kriznog štaba, u narednom periodu ćemo Vas obavjestiti o terminu prodaje karata.

Hvala Vam na razumijevanju.

MUSVDG

UO FK Velež".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC