• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Napadač zablistao na pripremama Zvezde! Njega ne plaši konkurencija: Crveno-bijeli doveli dva špica, a on rešeta!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Mladi napadač Crvene zvezde izrasta u golgetera, pošto je dva puta pogodio mrežu rumunskog Arđeša.

 nikola-krstovic-golovi-na-pripremama Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je na pripremama u Austriji upisala i treću uzastopnu pobjedu, a heroj ovog trijumfa bio je mladi napadač Nikola Krstović. Jedan od momaka koji najvrijednije rade u timu Dejana Stankovića ''naplatio'' je uloženi trud postignutim golovima.

Možda će vas zanimati

U pobjedi (3:0) nad rumunskim Arđešom je bio dvostruki strijelac, a u finišu meča je i servirao idealnu priliku Aleksi Vukanoviću, koji je pogodio stativu. Bio je to jedan od najboljih mečeva Crnogorca od kako je stigao u beogradski klub!

Nakon utakmice u kojoj je blistao razgovarao je za klupski sajt o pripremama koje trenutno prolazi. Teško je, ali to tako mora da bude.

''Ušli smo odlično u meč, poveli u pravo vrijeme i onda utakmicu priveli kraju kako smo željeli. Imali smo dobre prilike koje možda nismo iskoristili u prvom poluvremenu, ali u nastavku jesmo. Bilo je baš teško, mnogo se radi i svi smo iscrpljeni. Komentarisali smo mi koji smo ušli u drugom poluvremenu da smo baš umorni, ali to je normalno za pripreme'', ističe mladi reprezentativac Crne Gore.

Krstović je počeo da pogađa i pokazao da se ne plaši paklene konkurencije koju će u napadu imati tokom sljedeće sezone.

''Golovi su došli, jer se moj rad i trud isplaćuju. Saigrači mi mnogo pomažu, daju mi dobre lopte i drago mi je što sam pogađao. Gol posvećujem dragoj osobi i mojoj porodici'', dodao je Krstović.

Napadaču su uvijek potrebni golovi, pogotovo kada je riječ o mladom igraču koji će uskoro dobiti paklenu konkurenciju u napadu. 

''Uvijek imam samopouzdanje, ali naravno da pogoci znače. Ovo je još viši nivo. Mislim da će ovo biti dobra sezona što se mene tiče. Želim da odigram što više utakmica, postignem mnogo pogodaka i pomognem ekipi u ostvarivanju ciljeva'', podvukao je Nikola Krstović.

Podsjećamo, Crvena zvezda je angažovala Loi Dionija, francuskog napadača koji stiže na jednogodišnju pozajmicu, a u januaru dolazi Ohi Omojiužanfo, kom će tada isteći ugovor sa Moldeom. Tu je i Milan Pavkov, od kog će se ponovo očekivati evropski golovi!

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC