• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdin mladi napadač razbio Rumune! Stanković mu dao šansu, on pogodio dva puta - igrao i Krstičić!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Ekipa Crvene zvezde ubedljivim rezultatom (3:0) savladala rumunski Arđeš.

 crvena zvezda - arđeš 3:0, pripremna utakmica Izvor: Youtube/FK Crvena zvezda/printscreen

Treći meč Crvene zvezde na pripremama u Austriji i treća pobjeda. Danas je savladan rumunski prvoligaš Arđeš, a posebno raspoložen bio je mladi napadač Nikola Krstović, koji je iskoristio šansu i postigao dva gola.

Možda će vas zanimati

Stanković je tokom cijelog meča kombinovao, davao šansu igračima sa manjom ulogom u timu, omladincima i povratniku Krstičiću, ali rezultat nije trpio zbog toga.

Crvena zvezda - Arđeš 3:0 (1:0)

Bila je ovo veoma laka provjera za tim Dejana Stankovića. On se odlučio da iskombinuje startnu postavu, pa su se na terenu od prvog minuta našli i Aksel Bakajoko na mjestu desnog beka, Strahinja Eraković kao desni štoper, a na krilima Željko Gavrić i Filipo Falko.

Počelo je pogotkom Veljka Nikolića i to nakon što su sjajno kombinovali na desnoj strani Falko i Bakajoko, koji je bio veoma aktivan u napadu. Možda je on jedno od oružja za narednu sezonu, sa mjesta desnog beka.

Miran meč u Austriji nije donio mnogo velikih šansi, a crveno-bijeli su pogodili gotovo sve koje su stvorili. U nastavku je šansu dobio mladi Nikola Krstović, danas najraspoloženiji igrač Crvene zvezde. Postigao je dva gola, bio blizu i asistencije u samom finišu meča, a istakao se i trčanjem, pošto je defanzivce rumunskog tima mučio i kada oni imaju posjed.

Crvena zvezda je odigrala tri prijateljske utakmice u Austriji i upisala isto toliko pobjeda (gol-razlika 9:1), a generalna proba će biti protiv Šturma 8. jula. Nakon toga će crveno-bijeli sezonu otvoriti protiv Vojvodine na stadionu Rajko Mtiić, a odmah naredni meč biće drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC