• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bum! Zvezda dogovorila novog napadača - za Ligu šampiona: Francuz potpisuje, Stankoviću kompletiran tim! 

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Napadač od kog se golovi očekuju odmah, u evropskim kvalifikacijama!

 crvena-zvezda-pojacanje-lois-dioni. Izvor: Profimedia

Crvena zvezda je danas potvrdila dolazak Ohija Omožijuanfa iz Moldea, međutim na njega će moći da računa tek od zime, pa je jasno bilo da je Dejanu Stankoviću potreban još jedan napadač s kojim će moći da obezbijedi Ligu šampiona ili makar Ligu Evrope.

Možda će vas zanimati

Nakon što je posao sa Aleksandrom Prijovićem propao, Zvezda se okrenula alternativnim rješenjima i odlučila da prva opcija ovog ljeta i jeseni bude Lois Dioni, saznaje MONDO.

U pitanju je 28-godišnji napadač Anžea, kluba koji je (za sada) izbačen iz Lige 1 zbog kršenja finansijskog fer-pleja, a koji želi da rastereti budžet za plate. Ujedno, i igrači su svjesni u kakvom je problemu klub i obratili su se agentima kako bi im pronašli sigurniju sredinu.

Nedavno su uspostavljeni prvi kontakti Zvezde i francuskog napadača, porijeklom sa Martinika, a kako nam je potvđeno - Dioni je dao "zeleno svjetlo" za dolazak u Beograd.

Trenutno je preostalo još samo da se definiše model po kom bi došao u Crvenu zvezdu, da li će odmah biti plaćeno obeštećenje za njega ili vjerovatnije pozajmica kao u slučaju Falćinelija, ali je to trenutno manja prepreka jer pregovori idu u dobrom smjeru.

Sve tri strane zainteresovane su da se posao što prije završi, pa će tako Dejan Stanković imati kompletiran tim za Evropu i prije nego što počnu kvalifikacije.

Što se tiče Dionija, za njega upućeniji tvrde da je brz i snažan fudbaler, ali statistika potvrđuje da nije naročit strijelac, što opet ne mora ništa da znači (vidjeti pod Dijego Falćineli). Prethodne sezone je u elitnom rangu francuskog prvenstva postigao pet golova, a prethodno je igrao i za Sent Etjen, Bristol siti, Dižon i Nant.

Zvezda će dolaskom Dionija "zaokružiti" prelazni rok u kome su već stigli Dragović, Krstičić, Stanić i pomenuti Omožijuanfo na koga će računati od zime. Vratio se još i Srđan Babić, a jedini krupniji odlazak je selidba Nemanje Milunovića u Tursku.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC