• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potpisao! Zvezda dovela gol-mašinu, ali ne za Ligu šampiona: Prva želja stigla na Marakanu i to bez obeštećenja!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Ohi Omoižuanfo je novi fudbaler Zvezde, ali njegov ugovor sa šampionom Srbije počeće da teče tek 1. januara 2022. godine.

 zvezda-dovela-ohi-omoizuanfo-transfer Izvor: Profimedia/MN Press

Stiglo je pojačanje, ali ne kada je bilo očekivano!

Možda će vas zanimati

Crvena zvezda je potvrdila - Ohi Omojiužanfo je potpisao za crveno-bijele, ali će igrač šampiona postati tek naredne godine!

Kako je Zvezda objavila na zvaničnom sajtu, dosadašnji napadač Moldea, koji je bio prva želja kluba u ovom ljetnjem prelaznom roku, ipak stiže u januaru 2022. godine!

Ohi (27) je do sada igrao za Molde, nedavno je na jednom meču postigao dva gola za dva minuta, a kako crveno-bijeli nisu uspjeli da ga dovedu već u ovom prelaznom roku i zajedno sa njim napadnu plasman u Ligu šampionu, odlučili su da potpišu predugovor i iskoriste činjeincu da mu sa norveškim klubom ugovor ističe 31. decembra 2021.

"Ohi je ove sezone jedan od najkvalitetnijih fudbalera norveškog prvenstva, o čemu govori podatak da je ubjedljivo prvi strijelac lige, jer je na 11 mečeva postigao 13 golova. Nezaustavljiv i sposoban da iz gotovo svake pozicije postigne pogodak, nema sumnje da će predstavljati pravo pojačanje za naš tim", navela je Crvena zvezda u svojoj objavi.

Izvor: MN PRESS

To znači da će Zvezda morati da se okrene nekim drugim rješenjima u napadu tokom ovog ljeta, pošto poslije odlaska Dijega Falćinelija ima ozbiljno smanjene opcije na toj poziciji. Ohi je bio želja čelnika kluba, ali će se novim saigračima pridružiti tek u drugom dijelu sezone.

Ohi je rođen 10. januara 1994. godine u Oslu. Prošao je sve mlađe kategorije reprezentacije Norveške, a 2017. godine debitovao je i za A tim. Igrao je za Lilestrom (95 utakmice i 12 golova), Jerv (35 utakmica i 18 golova), Stabek (100 utakmica i 38 golova).

Pažnju na sebe, Ohi je u potpunosti skrenuo u Moldeu, gdje je postao "gol-mašina" sa 46 pogodaka na 84 utakmice.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC