• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda bliža Kazahstanu, revanš nakon pet godina?! Bivši Partizanovac asistirao, Kairat napravio iznenađenje!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Srpski šampion će ime rivala saznati nakon revanša koji se igra narednog četvrtka.

 crvena-zvezda-protivnik-u-drugom-kolu-kvalifikacija Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde će u toku naredne nedjelje saznati ime svog prvog evropskog rivala, a večeras je odigran prvi dio dvomeča između predstavnika Izraela i Kazahstana, Makabi Haife i Kairata. Srpski šampion je, za sada, bliži putovanju u Almati...

Tim koji je pre nekoliko sezona šokantno iz Evrope eliminisao četu Miodraga Božovića stigao je do povoljnih 1:1 u Haifi, iako je na poluvremenu imao gol zaostatka, pa je trenutno bliži plasmanu u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Makabi Haifa - Kairat Almati 1:1 (1:0)

Važnu ulogu u ovom remiju imao je i jedan bivši igrač beogradskih crno-bijelih. Nebojša Kosović, nekadašnji vezni fudbaler Partizana, asistirao je za izjednačenje mladom fudbaleru Nuraliju Alipu, koji je u 76. minutu poravnao rezultat.

Domaćin je još od 45. minuta vozio pogotkom kontroverznog Omera Acilija, čovjeka kojem su nedavno na kuću bacane bombe. Ipak, taj pogodak nije značio mnogo, pa Kairat ima odličnu priliku za prolaz i pored toga što od ove sezone ne važi pravilo gola u gostima.

Podsjećamo, Kairat je u sezoni 2015/16 eliminisao Crvenu zvezdu i to nakon što je od srpskog tima bio bolji u obje utakmice. Bio je to težak poraz beogradskih crveno-bijelih koji su godinama čekali šansu da se kvalifikuju za Ligu šampiona, a onda već u prvoj rundi dobili hladan tuš.

Evropski uspjesi stigli su nekoliko godina kasnije, pa Crvena zvezda sada sa mnogo bolje pozicije i kao apsolutni favorit ulazi u drugo kolo. Protiv koga, saznaćemo nakon revanša u dalekom Almatiju.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC