• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Junak EURA priznao - Ne želim da postižem golove! Jedan potez ga je doveo na vrh, a sada Italija strepi bez njega u timu

Autor 000

Leonardo Spinacola je bio nezaustavljiv na ovom Euru, a onda se desila užasna povreda!

 leonardo spinacola ne želim da postižem golove Izvor: Tanjug/AP Photo/Philipp Guelland, Pool Photo via AP

Jedan od heroja Eura je i Leonardo Spinacola, bek Italije koji je oduševio na turniru. Njegova sjajna igra doprinijela je ulasku u finale, ali lijevi bek Rome neće igrati protiv Engleza. 

On je doživio strašnu povredu protiv Belgije, kada je pokidao Ahilovu tetivu i moraće da pauzira najmanje sedam mjeseci. Njemu je pred ovo finale najteže!

Možda će vas zanimati

 "Emotivniji sam sad nego da sam u sastavu za meč i da se pripremam. Odavdje više osjećam pritisak", rekao je Spinacola koji se u društvu porodice oporavlja od hiruške intervencije koja je načinjena poslije povrede.

U polufinalu sa Španijom fudbaleri Italije su na majicama nosili poruku podrške za svog saigrača, a on im se emotivno zahvalio. 

"Bio sam dva sata sa njima na video pozivu i zahvaljivao im se iz sveg srca. Bilo je zaista nevjerovatno! Znao sam da će ući u finale i sada ne mogu da sačekam nedjelju", dodao je on. 

Čak dva puta je izabran za najboljeg igrača meča na ovom turniru, a za njega su se prije povrede zbog sjajnih igara interesovali Real Madrid,  Barselona i Liverpul. Ali da nije promijenio poziciju dok je igrao u Sijeni ničega od ovoga ne bi bilo!

"Nikada nisam postizao mnogo golova, pa su mi u Sijeni rekli da bi bio bolje da zaigram kao bek, a ne kao krilo, ako hoću da imam karijeru na najvišem nivou. Jednostavno nemam tu želju da postižem golove", otkrio je on.

(MONDO) 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC