• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbal ostao bez jednog od najboljih driblera ikada: Otišao, vratio se da pomogne voljenom klubu, sad će opet u penziju!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Legendarni Arjen Roben je riješio da po drugi put završi sjajnu fudbalsku karijeru!

 arjen-roben-zavrsio-karijeru Izvor: Profimedia

Drugi put je rekao kraj! Arjen Roben se oglasio putem društvenih mreža i objavio da će i drugi put staviti tačku na svoju fudbalsku karijeru, ovoga puta zauvijek. 

"Dragi fudbalski prijatelji, odlučio sam da završim aktivnu fudbalsku karijeru. Ovo je veoma težak izbor. Želim svima da zahvalim na podršci", napisao je u pozdravnoj poruci Roben. 

Roben je prvi put karijeru završio na kraju sezone 2018/19 poslije deset godina provedenih u Bajernu, ali je godinu dana kasnije objavio da se vraća i da će zaigrati za svoj matični klub Groningen.

Ipak povrede koje su ga mučile tokom cijele karijere odvojile su ga i ovoga puta sedam mjeseci sa terena i na kraju je odigrao samo sedam mečeva poslije svog povratka na teren. 

Karijeru je počeo u Groningenu, a potom je preko PSV-a stigao do Čelsija. Nakon sjajnih partija u Londonu proveo je dvije godine u Real Madridu, a onda je napravio potez karijere i potpisao za Bajern. Tu je ostao punih deset godina i stvorio kultni tandem zajedno sa Frenkom Riberijem. 

Bio je poznat po sjajnom driblingu i nezaustavljivom ulasku u šesnaesterac sa krila, a za reprezentaciju Holandije je odigrao 97 mečeva i postigao 37 golova. 

U karijeri je osvojio jednu Erediviziji u jedan kup Holandije sa PSV-om, tri Premijer lige, FA kup i dva Liga kupa Sa Čelsijem, te po jednu Primeru i Superkup Španije sa Realom. 

U Bajernu je ispisao najslavnije stranice istorije klube pošto je uzeo osam titula, pet kupova i superkupova kao i Ligu šampiona i Superkup Evrope. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC