• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok! Eriksen bi ipak mogao da igra fudbal? Otkriveno - ima tri opcije: Italijani mu sve zabranili, ali i Danac se pita!

Autor Dragan Šutvić

Danac je prije nešto više od mjesec dana doslovno umro na terenu, ali Kristijan Eriksen još nije zvanično objavio kraj karijere. Iz Italije su mu sada stigle važne vijesti.

 kristijan eriksen nastavak karijere Izvor: Profimedia

Kristijan Eriksen je šokirao i zabrinuo čitav svijet kada je na utakmici Danska - Finska na početku Evropskog prvenstva doživio srčani udar, zbog čega su lekari morali da ga oživljavaju na licu mjesta.

Od tada se Eriksen oporavio, ugrađen mu je defibrilator koji pazi na njegovo srce i bilo je jasno da je fudbalska karijera za iskusnog Eriksena završena. Ili možda ipak nije? Danac bi teoretski mogao da se vrati fudbalu!

Možda će vas zanimati

Naime, posljednje vijesti iz Italije, gdje je Eriksen do sada nastupao u dresu Intera, govore da on neće moći da nastupa u toj zemlji zbog njegovog zdravstvenog stanja.

Situacija je takva da je Eriksenu ugrađen defibrilator i upravo je ta naprava razlog zbog čega po italijanskim zakonima on jednostavno ne sme da se nađe na fudbalskim terenima u toj zemlji i Serija A je potvrdila tu odluku. Ipak, to ne znači da Danac ne bi mogao da nastavi da se bavi fudbalom.

Pred njim su sada tri opcije:

Izvor: Profimedia
  1. Prva je da se potpuno oprosti od fudbala i završi igračku karijeru, što je nešto što su mu svi doktori već savjetovali još od trenutka kada je doživio srčani udar.
  2. Druga opcija deluje potpuno nerealno, a to je da bi Eriksen mogao da ode na novu operaciju, kada bi mu izvadili defibrilator i poslije čega bi doktori morali da mu daju dozvolu da se bavi fudbalom u Italiji. Samo tako bi ponovo mogao da zaigra za Inter, što se čini nemogućim.
  3. Treća opcija je da napusti klub bilo transferom ili putem pozajmice i zaigra u nekoj zemlji gdje bi mogao da dobije dozvolu da igra fudbal uprkos svom zdravstvenom stanju.

Međutim, od Eriksena ovim povodom još nije bilo zvaničnih informacija. Danac se jeste oglašavao da se sada osjeća dobro, ali još nijednom nije govorio o svojoj karijeri i da li je zaista riješio da "okači kopačke o klin".

Poslije scena koje smo vidjeli u Kopenhagenu pre više od mjesec dana, zaista je teško zamisliti da bi Kristijan Eriksen ponovo mogao da igra fudbal...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC