• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žižović poslije druge pobjede Slobode: Bolji od Radnika baš za jedan gol, Jagodić: Fali nam treninga, moramo da radimo

Autor Dragan Šutvić

Šta su u odjavi utakmice u Bijeljini rekli treneri dva tima?

 m:tel premijer liga bih radnik sloboda treneri jagodić žižović Izvor: MONDO/TV Arena sport

U prvom meču drugog kola m:tel Premijer lige BiH, Sloboda je stigla do druge "trojke" savladavši Radnik na Gradskom stadionu u Bijeljini rezultatom 1:2.

Praktično, sve vrijedno spomena vidjeli smo u intervalu od 73. do 79. minuta – kada su postignuta sva tri gola.

Možda će vas zanimati

"Mislim da smo u prvom poluvremenu bili slabi, onako kako ne bi smjeli da igramo. Bili smo spori u veznom redu, nismo imali rješenja. Dozvolili smo Radniku nekoliko kontri i polukontri, imali smo i jednu srećnu okolnost u prvom dijelu da Radnik promaši čist zicer. Mislim da smo, objektivno, u drugom dijelu bili bolji za taj jedan gol. Malo smo dodali gas, smatram da smo i fizički spremniji uz sve probleme koje Radnik ima i na kraju smo uspjeli, u posljednjih 7-8 minuta, uspjeli da se odbranimo. Radnik je, nošen podrškom sa tribina, uspio da napravi pritisak, ali na čelu sa iskusnim igračima u posljednjoj liniji, nismo dozvolili Radniku neku posebno čistu situaciju da izjednače. Čestitam igračima Radnika na fer i korektnoj borbi, ali i mojim fudbalerima na jednoj dobroj utakmici, iako moramo da djelujemo još bolje", rekao je nakon utakmice trener Tuzlaka Mladen Žižović.

U sljedećem kolu, njegova ekipa će ugostiti Leotar.

"Imamo šest dana do sljedeće utakmice, ne smijemo da 'poletimo', već moramo da ostanemo čvrsto na zemlji jer samo tako možemo da napredujemo i rastemo. Očekujem prvo da se dobro odmorimo, a onda ćemo da mislimo o Trebinjcima", istakao je Žižović.

U prva dva meča, Radnik je bio domaćin – i oba puta je teren napustio pognute glave.

"Moglo je da se očekuje da može da ode i u plus i u minus. Nažalost, dvije utakmice otišle su u minus. Vidjeli ste i sami da je, realno, otprilike do 75. minuta bilo pitanje ko će kome dati gol i tako završiti utakmicu. Mi smo ponovo naivno, iz prekida, primili gol, to nam se stalno dešava i radimo na tome da otklonimo ali jednostavno ne reagujemo kako treba. Sve smo pokušali, od početka smo krenuli sa dva centarfora i dva krilna igrača, rizikovali mnogo kako bismo dobili ovu utakmicu. Kad smo vidjeli do 60. minuta da ne možemo ništa da uradimo, Sloboda nas je malo primirila, uspavala i nismo došli do šansi kako smo radili protiv Leotara. Onda smo mi pokušali da iskontrolišemo igru i onda je došao taj gol. Sad se vidjelo da mi imamo snage i resursa i mlađih igrača koji mogu da napadnu, ali treba postići gol ranije da bi se dobila utakmica. Sloboda drugu godinu zaredom ovdje pobjeđuje jedan razlike, ali iskreno, ništa ne mogu da zamjerim igračima. Moramo da radimo, da učimo na ovim greškama jer drugačije ne ide ako smo ovakav koncept odabrali. Problem je što smo odradili 33 treninga, a potrebna su 42 do prvog kola. Jednostavno, fali i upravo nam to nedostaje za jednu ovakvu utakmicu", naveo je Jagodić, čiji tim će u narednom kolu gostovati Širokom Brijegu.

"Sad nam dolazi 'paklen' raspored, ali mislim da će ova mlada ekipa igrati rasterećenije na strani. Koliko god sam ja želio da ih rasteretim pred ovaj meč, jednostavno želja za uspjehom pred ovom publikom je prisutna u glavama ovih mladih igrača. Svjesni smo svega, idemo Širokom Brijegu, dolazi Velež, ide taj teški raspored, ali zato smo u ovoj ligi."

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC