• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dvije promjene u odnosu na Partizan: Đorđević mijenja tim za Ligu konferencija i ima jednu dilemu

Autor Dragan Šutvić

Slavoljub Đorđević vjeruje da Novosađani mogu da nastave takmičenje

 konferencijska liga vojvodina panevežis najava  Izvor: MN PRESS

Vojvodinu čekaju evropske obaveze. Očekuje ih revanš drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Na svom terenu dočekaće Panevežis.

Prvi duel u Litvaniji pripao je srpskom timu golom Nemanje Čovića (1:0), a trener Slavoljub Đorđević se nada uspjehu u Novom Sadu u četvrtak (20.00).

Možda će vas zanimati

"Protivnik možda na papiru nije atraktivan, ne dolazi iz neke velike fudbalske zemlje, ali je jako nezgodan rival. Imaju veliki broj stranaca, tehnički su jako dobri i napravili su nam dosta problema. Dolaze sa golom minusa i siguran sam da će biti još ofanzivniji i agresivniji. Mi imamo povoljan rezultat, znamo da će biti teško i neizvesno, ali svjesni smo da javnost očekuje prolazak. Ono što ja mogu da kažem u ime mojih momaka, mog stručnog štaba i mene, učinićemo sve da prođemo dalje", rekao je Đorđević.

Potvrdio je da će biti određenih promena u sastavu i da će, u odnosu na meč sa Partizanom, sigurno biti dvije izmjene.

"Imam jednu dilemu u veznom redu i u napadu će biti nekih promjena. Nije to neka velika razlika, okolnosti su takve, moramo da vidimo koga možemo da maksimalno opteretimo, a koga možemo da odmorimo. Očekujemo barem dvije promjene u timu. Mića Vukadinović je juče počeo da trenira sa nama, Nešković se polako vraća, a dobra vijest je i da Marku Bjekoviću ipak nije pukao ligament skočnog zgloba, već je samo naprsnuo, tako da će vjerovatno raditi sedam dana van ekipe i da za dvije nedjelje bude sa nama. Đorđević neće biti sa nama do oktobra."

Promjena u timu će biti, ali razlika u pristupu ne smije da postoji.

"Kao što sam rekao i prije prve utakmice, rezultat pred revanš ništa ne mijenja u našem pristupu.Sve se rješava u drugoj, a kada imate jedan gol minusa, onda morate da igrate ofanzivnije i agresivnije. Mi imamo dobar rezultat, igramo kod kuće, imaćemo podršku navijača i siguran sam da ćemo pokušati da igramo još ofanzivnije i agresivnije i da na taj način ostvarimo još bolji rezultat u revanšu. Pita se naravno i protivnik, ali ja sam zaista optimista."

Od ove sezone je ukinuto pravilo gola u gostima, što ostavlja malo prostora za eventualne kalkulacije.

Pravilo gola u gostima koliko je bilo dobro, toliko je bilo i loše. Zato treba da budemo pažljivi i koncentrisani kao da je 0:0 i kao da je prva utakmica. Ekipa treba da ima dozu opreza, ali još više treba da ima samopouzdanja i da pred našim navijačima idu na pobjedu."

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC