• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljajića izbacili iz tima zbog djevojke koja je "izbušila" transfer: Ademovo srce poslije Sofije ukrala lijepa Zubejda!

Autor Dragan Šutvić

Tema dana u Turskoj je propali transfer Adema Ljajića, mediji tvrde zbog devojke.

 bešiktaš adem ljaji odstanjen iz tima zbog djevojke Izvor: Instagram/_ademljajic_/screenshot

Povremeni srpski reprezentativac Adem Ljajić "sklonjen" je iz prvog tima Bešiktaša i trenira odvojeno od ekipe, saopštio je njegov klub, a nezvanično je razlog nezadovoljstva propali transfer!

Naime, Bešiktaš i Spartak Moskva dogovorili su se oko transfera Ljajića, ali je srpski fudbaler na kraju odbio da se preseli u Rusiju. Nezvanično, na njegovu odluku uticala je djevojka Zubejda Buba Dazdarević koja nije željela da živi u Moskvi, navodi turski portal "Foto Spor".

Kada su to čuli u Bešiktašu - pobjesnili su, pa je zbog toga Ljajić trenutno sklonjen iz prvog tima, a ostaje da se vidi da li će do kraja mjeseca uspjeti da pronađe novi klub.

Nije ovo prvi put da Bešiktaš pokušava da se riješi srpskog fudbalera, koji je među najplaćenijim igračima u timu, dok nije ni prvi put da ga kažnjavaju. Prethodno se u turskim medijima pojavila informacija da su ga čak i komšije prijavile zbog alkohola i glasne muzike, kada se spekulisalo da još pati za bivšom devojkom Sofijom Milošević.

"Zanimljivo, oni se poznaju još iz mlađih dana. Bili su bliski i prije nego što je Ljajić postao uspješan fudbaler. Zubejda je slikarka, završila je magistarske studije u Skoplju i imala je veliki broj samostalnih i kolektivnih izložbi u zemlji i inostranstvu. Ona radi kao nastavnica likovne kulture u jednoj osnovnoj školi u Novom Pazaru. Zanimljivo, popularna Buba iza sebe ima jedan brak i majka je dvije djevojčice", pisali su ranije mediji o ovom paru.

Ljajić je u Istanbulu od 2018. godine kada je prvo stigao kao pozajmljeni igrač Torina, da bi ga narednog ljeta Bešiktaš kupio za 6,5 miliona i "vezao" trogodišnjim ugovorom.

Očigledno je da nisu pretjerano srećni zbog tog poteza jer je srpski fudbaler prošle sezone odigrao tek 24 meča. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC