• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Runija pitali za Kristijana, on odbrusio - Nismo svi isti! 

Vejn Runi vjeruje da će Kristijano ostati vjeran "crvenim đavolima", ali ipak je ostavio zrno sumnje!

 ven runi transfer kristijano ronaldo mančester siti Izvor: Profimedia

Kristijano Ronaldo je po svemu sudeći sve bliži prelasku u Mančester siti i završio je svoju epizodu u Juventusu. Ipak, neki njegovi bivši saigrači ne vjeruju u takav rasplet događaja.

Dok mediji prenose da je posao već gotov uprkos protivljenju Pepa Gvardiole, najbolji strijelac u istoriji Mančester junajteda odbija da povjeruje u istinitost tih tvrdnji.

Vejn Runi je godinama nastupao za Mančester junajted zajedno sa Kristijanom i siguran je da Portugalac neće preći u redove gradskog rivala.

"Kristijano je ostavio dubok trag u Mančester junajtedu i znam da je na to ponosan kao igrač i kao čovek. Ne vidim ga u Sitiju, ali to je fudbal i nikad ne znate šta će se dogoditi. Malo je igrača njegovog kalibra koji su izveli takav transfer. To su uradili Peter Šmajhel i Endi Kol, ali ne čini mi se da će on to da uradi. On ne treba to da uradi iz finansijskih razloga i mislim da je bliži PSŽ-u", rekao je Runi. 

PSŽ je demantovao da želi Kristijana i okrenuli su se ka dovođenju Ričarlisona iz Evertona. Ipak uprkos svemu nekadašnja "desetka" Junajteda vjeruje da Kristijano neće to uraditi, ali je poslao i neke otrovne strelice ka Portugalcu.

Kaže - nismo svi isti!

"Morate znati šta je dobra stvar za vas i vašu porodicu. Svi znaju da ja nikad ne bih mogao da igram za Mančester siti ili Liverpul. To je jasno, ali svi smo različiti. Igrači često zbog finansijskih razloga odlaze u klubove u koje ne žele ili jer im je to jedina opcija. To shvatam. Samo, ja to nikad ne bih uradio", zaključio je Runi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC