• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan s njim napada Evropu - Menig stigao u Beograd: Dijete Ajaksa je najzvučnije pojačanje crno-bijelih!

Autor 000

Dosadašnji fudbaler Tventea potpisuje višegodišnji ugovor sa klubom iz Humske.

 Kvins Menig potpisao za fk partizan Izvor: FK PARTIZAN

I za kraj - novajlija iz Holandije! Partizan je dobio veoma važno pojačanje pred nastavak sezone, pošto je u Beograd na potpisivanje ugovora s crno-bijelima stigao Kvins Menig!

Dosadašnje krilo Tventea došao je u srpsku prijestonicu da kompletira prelazni rok za Partizan ovog ljeta i postane igrač tima koji će ove jeseni pokušati da izbori plasman na jedno od prva dva mjesta u Konferencijskoj ligi.

Uspio je Partizan da izbaci Santa Klaru i obezbijedi mjesto u grupnoj fazi, a da bi se nastavio uspješan evropski put, crno-bijelima su bila potrebna pojačanja. Nemanja Miletić se vratio poslije godinu dana da pojača konkurenciju u odbrani, a kapitalno pojačanje stiže iz Holandije.

Kvinsi Menig će postati igrač Partizana u transferu vrijednom oko 700.000 evra, a radi se o krilnom fudbaleru kojeg je klub želio da angažuje još pre mečeva sa Sočijem. Tada su povrede u redovima holandskog kluba sve odložile, ali sada se sve poklopilo i Menigov dolazak u Humsku više ništa ne ometa.

Menig će obaviti ljekarske preglede, a potom potpisati trogodišnji ugovor, dok se njegova promocija u Partizanu očekuje u četvrtak.

Izvor: Profimedia/Orange Pictures/Broer van den Boom

Tako će ekipa Aleksandra Stanojevića dobiti važno pojačanje za mečeve protiv Anortozisa, Genta i Flore u Konferencijskoj ligi, pošto je Menig igrač koji je ponikao u omladinskoj školi Ajaksa i ima dovoljno iskustva iz snažnijih evropskih liga.

Protekle sezone je u Tventeu bio odličan sa osam golova i dve asistencije na 32 utakmice u Erediviziji, a činjenica da su ga u Humskoj željeli već više od mjesec dana jasan je pokazatelj da su u klubu uvjereni da je on pravi igrač za Partizan.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC