• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok u grupi Srbije, Ronaldo napravio čudo nakon 90. minuta: Portugal bio na ivici ponora, a onda je Ronaldo bljesnuo!

Autor Dragan Šutvić

Nevjerovatan meč Portugala i Irske, vidjeli smo sve!

 svjetsko prvenstvo 2022 kvalifikacije portugal irska 2 1 ronaldo dva gola Izvor: Profimedia

Kakav meč je viđen u duelu Portugala i Irske! Vidjeli smo sve - penal, iznenađenje, skandal, a onda i spektakularan preokret!

Na kraju je Portugal uspio da "izvuče" pobjedu iako je delovalo da su na korak od poraza. Kristijano Ronaldo je istorijskim pogotkom, koji ga je učinio najboljim strijelcem u istoriji reprezentativnog fudbala donio "Selesau" izjednačenje u zaostavnom vremenu, a onda je do kraja meča dao još jedan gol!

Možda će vas zanimati

Napravio je novi fudbaler Mančester junajteda skandal na ovom meču kada je u 15. minutu pri dosuđenom penalu za njegov tim udario protivničkog igrača! Vidjelo se da ga je nervoza savladala kada je promašio penal, a to su Irci iskoristili i dali su gol na samom kraju prvog poluvremena. 

U 45. minutu Egan je pogodio na asistenciju Mekgrata, a kada je otkucao 90. minut na semaforu je stajalo 1:0 za Irsku. Potom je Kristijano Ronaldo dao svoj prvi gol na meču u 90. minutu, a onda je u šestom minutu nadoknade dao drugi pogodak za pobjedu!

U drugom meču grupe u kojoj je i Srbija, Luksemburg je pred mečeve sa "orlovima" bio vrlo siguran i savladao je Azerbejdžan sa 2:1 na svom terenu. Poveli su brzo u 8. minutu preko Gonsalveš Pinta kome je asistirao Danijel Sinani, inače rođeni Beograđanin.

Samo 20 minuta kasnije bilo je 2:0 preko Gonsala Rodrigeša sa penala, a Azerbejdžanu je nadu dao Mahmudov u 67. minutu, ali nisu Azeri mogli do bodova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC