• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbaler Tuzle sitija naknadno uvršten među "zmajeve": Selektor BiH dopunio spisak igrača!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Po povratku u Sarajevo iz Strazbura selektor A reprezentacije Bosne i Hercegovine Ivajlo Petev odlučio je da pošalje jedan naknadni poziv.

 ivajlo petev naknadno pozvao ajdina hasića u reprezentaciju bih Izvor: Anadolija

Bugarski stručnjak je u četvrtak opet pozvao fudbalera Tuzle sitija Ajdina Nukića, koji je dosad zabilježio jedan nastup u dresu "zmajeva".

Riječ je o utakmici protiv Danske, koja je odigrana 6. juna ove godine, a defanzivac Nukić će konkurisati za utakmice sa Kuvajtom i Kazahstanom.

S obzirom da još nije poznato da li će se oporaviti Sead Kolašinac i Mateo Sušić za predstojeće susrete, Petev je odlučio da naknadno pozove Nukića, a ekipa je od danas snažnija i za igrača Kasimpaše Harisa Hajradinovića koji zbog pravila putovanja usljed pandemije virusa korona nije mogao iz Turske da doputuje u Francusku.

Nakon sinoćnjeg senzacionalnog remija s Francuskom (1:1) reprezentativci Bosne i Hercegovine narednu utakmicu u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo "Katar 2022" odigraće protiv Kazahstana 7. septembra u Zenici. Tri dana ranije, odnosno u subotu, takođe u Zenici, igraće prijateljski meč s Kuvajtom.

Poslije četiri odigrana kola u kvalifikacijama za naredni Mundijal izabranici selektora Ivajla Peteva imaju dva boda, koliko su sakupili i Finska i Kazahstan. Lider na tabeli je Francuska s osam, dok Ukrajina ima četiri boda.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC