• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkriveno! Barsa u haosu - od Grizmana samo 10.000.000€? Platili ga 12 puta više, za još novca će strijepiti do 2023!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Poznati su svi detalji pozajmice Antoana Grizmana iz Barselone u Atletiko Madrid i čini se da je katalonski klub opet izvukao "deblji kraj".

 Barselona-pozajmila-Grizmana-Atletiku-za-10-miliona-otkriveni-detalji Izvor: Profimedia

Kada je u posljednjim minutima ljetnjeg prelaznog roka Barselona uspjela da dogovori odlazak Antoana Grizmana u njegov bivši klub Atletiko Madrid, mnogima u katalonskom klubu je laknulo.

Tada su se pojavile informacije da je Barselona uspjela da dogovori pozajmicu Francuza i eventualno povrati tek 40.000.000 evra od uloženih 120.000.000 evra, ali sada su isplivale informacije koje govore da je taj posao još gori po Barsu!

Španski mediji ni dva dana po završetku avgusta ne prestaju da pišu o prelasku Grizmana iz Barse u Atletiko i sada donose nove, do sada nepoznate detalje čitavog posla.

Prvobitna informacija je bila da će Barsa pozajmiti Grizmana Atletiku na godinu dana, ali zapravo se radi o dvogodišnjoj pozajmici, prenosi "Marka".

Barsa će za te dvije godine dobiti samo 10.000.000 evra za Francuza, a dodatnih 40.000.000 evra mogu da zarade samo u ljeto 2023. godine. Ipak, Grizman će tada imati 32 godine i postoji ozbiljna sumnja da li će Atletiko tada zaista željeti da potroši toliko novca na njega!

Štaviše, "Marka" piše i da će opcija otkupa za pomenutu sumu biti efektivna tek u ljeto 2023. godine, a Barsa će do tada biti sigurna samo u ovih 10.000.000 evra.

Za Grizmana su u ljeto 2019. platili nevjerovatnih 120.000.000 evra, ali je on na "Nou Kampu" bio ispod svih očekivanja. Klub je sada morao da se riješi njegove ogromne plate, ali su i dalje ostali na bolnom gubitku...

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC