• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Problemi za Piksija pred Luksemburg i Irsku: Andrija Živković pozitivan na koronu!

Autor Dragan Šutvić

Poslije redovnog testiranja obavljenog u petak ujutru u Sportskom centru FS Srbije, dan pred utakmicu protiv Luksemburga, utvrđeno je da je Andrija Živković pozitivan na virus COVID-19.

 andrija živković korona Izvor: MN PRESS

Fudbalsku reprezentaciju Srbije sutra i u utorak očekuju kvalifikacioni mečevi za SP 2022 protiv Luksemburga u Beogradu i Irske u Dablinu, a na njima selektor Dragan Stojković neće moći da računa na Andriju Živkovića, koji je pozitivan na korona virus.

Možda će vas zanimati

"Poslije redovnog testiranja obavljenog u petak ujutru u Sportskom centru FS Srbije, dan pred utakmicu protiv Luksemburga, utvrđeno je da je Andrija Živković pozitivan na virus COVID-19.

U skladu sa medicinskim propisima i protokolima UEFA, Živković je po dobijanju konačnih rezultata napustio sportski centar.
Dalji boravak u Srbiji provešće u kućnoj izolaciji u skladu sa važećim zakonima Vlade Republike Srbije, koji se odnose na epidemiju korona virusa.

Preostali reprezentativci, uključujući i stručni štab A tima, dobili su negativne rezultate, tako da su na raspolaganju selektoru Draganu Stojkoviću za sutrašnji duel", saopšteno je iz FSS.

Podsjećamo, odmah nakon okupljanja sa selektorovog spiska otpala su trojica igrača. Dragan Stojković Piksi u Mađarsku nije mogao da povede Uroša Spajića, Marka Petkovića i Marka Grujića, tako da neće biti u konkurenciji ni za susrete protiv Luksemburga i Irske.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC