• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čistačicinom sinu platio operaciju srca, pa joj kupio kuću: Otkriven gest menadžera Čelsija - niko nije znao za to!

Autor Dragan Šutvić

Veliko srce ima Tomas Tuhel...

 tomas tuhel čelsi humanost  Izvor: Profimedia

Nevjerovatan gest Tomasa Tuhela! Menadžer Čelsija i čovjek koji je "plavce" vodio do titule prvaka Evrope ove godine, svojevremeno je na mjestu trenera Pari Sen Žermena uradio jedno veliko djelo.

U medijima na Zapadu otkrivena je priča kako je Nijemac promijenio život jednoj čistačici i pomogao joj u teškoj situaciji.

Možda će vas zanimati

Naime, Tuhel je po dolasku u PSŽ prije četiri godine zaposlio jednu čistačicu sa Filipina da mu čisti i sređuje kuću. Ipak, ona mu je vremenom toliko prirasla za srce da je riješio da joj kupi kuću baš na Filipinima!

Tokom godina, kako je ta žena radila za Tuhela, Nijemac je otkrio da ona taj posao obavlja kako bi svom bolesnom sinu platila operaciju srcu.

Saznavši za tu tešku situaciju u kojoj se nalazi, Tuhel je rešio da njenom sinu plati operaciju i nastavi da finansira liječenje njenog sina. Ali taj veliki gest nije bio jedini koji je uradio.

Pred odlazak iz Pariza krajem 2020. godine, Tuhel je riješio da još jednom pokaže koliko veliko srce ima - on je čistačici kupio kuću na Filipinima, čuvši da je njena želja bila da se jednog dana vrati u zemlju svog porijekla.

Istinitost ove priče je potvrdio francuski "RMC Sport" nakon što je postala viralna na društvenim mrežama, a Tuhel je svoju sreću pronašao po odlasku iz Pariza - u Čelsiju je osvojio Ligu šampiona poslije samo šest mjeseci!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC