• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Legenda Arsenala razbila Totenhem, ali ON je tragičar! (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Totenhem je prvi put izgubio ove sezone i to na kakav način.

 premijer liga kristala palas- totenham 2-0 Izvor: Profimedia

Imao je Totenhem perfektan start u novoj sezoni Premijer lige, ostvarili su tri pobkede po 1:0 i otišli na dvonedeljnu pauzu kao prvoplasirana ekipa. Ipak, posloke pauze, u malom derbiju Londona protiv Kristal Palasa pretrpjeli su poraz i to najviše zahvaljujući gluposti Žafea Tangange!

KRISTAL PALAS - TOTENHEM 3:0 (0:0)
/Zaha pen. 76, Eduar 84, 90+3/

Nije ovo bio nimalo dobar dan za ekipu Nuno Espirita Santa. Legenda Arsenala Patrik Vijera vodio je sa klupe domaći Palas na "Selhurst parku" do velike pobjede i to u meču u kojem su sve uradili baš kako je trebalo.

Ipak, teško je oteti se utisku da je poraz Totenhema u dobroj mjeri zasluga i defanzivca "pijevaca" Tangange. On je u razmaku od pet minuta dobio dva žuta kartona - i nijedan nije bio previše inteligentan.

Prvo je Tanganga u 53. minutu rukama gurnuo Vilfrida Zahu nakon što domaći nisu željeli da izbace loptu u aut dok je Lukas Mura ležao na travi, pa je nastala čitava frka na terenu. Tanganga je prošao sa žutim kartonom, kao i jedan od junaka Palasa, Zaha:

Drugi žuti je stigao poslije Tangangine greške koju je pokušao da ispravi klizećim startom, ali je morao na prijevremeno tuširanje:

I tada je sve krenulo nizbrdo za Spurse - Ben Dejvis je igrao rukom u šesnaestercu, a Vilfrid Zaha je Palasu donio vođstvo preciznim udarcem iz penala.

Kada je Kristal Palas već išao ka pobjedi, svjetla pozornice rešio je da ukrade Odson Eduar, novo pojačanje domaćih. Ušao je u igru i već poslije 26 sekundi povisio na 2:0, da bi u nadoknadi još jednim pogotkom donio ubjedljivih 3:0 u derbiju Londona.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC