• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bekamov sin debitovao u tatinom klubu, vrijeđali ga na internetu: Romeo navija za Novaka, ali sad igra i fudbal! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Romeo Bekam je postao profesionalni fudbaler.

 romeo bekam debitovao za klub dejvida bekama Izvor: Profimedia/Twitter/@SkySports/Printscreen

Sin Dejvida Bekama proteklog vikenda odigrao je prvi profesionalni meč u fudbalskoj karijeri.

Mladi Romeo Bekam nastupio je za Fort Loderdejl, rezervni tim MLS franšize Inter Majamija, ali na društvenim mrežama je dobio mnogo kritika.

Možda će vas zanimati

U nedjelju uveče, Romeo Bekam je odigrao 79 minuta za ekipu koja je filijala kluba u vlasništvu njegovog oca Dejvida Bekama.

Romeo je u remiju 2:2 protiv Saut Džordžije igrao meč u 3. rangu fudbala u SAD, a na društvenim mrežama se pojavio snimak od 28 sekundi koji pokazuje dvije akcije u kojima je dio i Bekamov sin.

Na njemu se vidi Romeo Bekam kako sa pozicije desnog krila, na kojoj je nekad igrao i njegov otac, prvo upućuje centaršut u šesnaesterac koji je golman uhvatio. A onda u drugom potezu centrira iz dubine i ta lopta ponovo ne pronalazi nijednog njegovog saigrača.

Na društvenim mrežama se pojavilo mnogo negativnih komentara na račun Romea, od toga da "nije naslijedio mnogo toga od oca", do pošalica "kada će ga Arsenal kupiti sada kada ništa nije pokazao".

Romeo Bekam je prethodnog ljeta bodrio Novaka Đokovića na Centralnom terenu Vimbldona, a sada je započeo fudbalsku karijeru. On je ovog septembra napunio 19 godina. Romeo je svojevremeno bio dio Arsenalove akademije, kada mu je bilo 12 godina, ali je odustao naredne godine, nakon što "tobdžije" nisu željele da ponude ugovor njegovom starijem bratu Bruklinu.

Bruklin Bekam je od tada prestao da se bavi fudbalom, a Romeo je sada tek počeo... Evo kako je ljetos bodrio Đokovića na Vimbldonu:

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC