• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tri mjeseca Vidić i ja nismo pričali, a onda mi je prišao... Sada su prijatelji, zbog njih je ser Aleks bio na mukama!

Autor Dragan Šutvić

Kako su Nemanja Vidić i Patris Evra postali nerazdvojni?

 kako su vidić i evra postali prijatelji  Izvor: Profimedia

Nemanja Vidić i Patris Evra proveli su najbolje dane karijere zajedno u Mančester junajtedu. Postali su sjajni prijatelji, međutim malo je poznato da jedno vrijeme uopšte nisu komunicirali!

Obojica su stigla na "Old Traford" u zimu 2006. godine, s tim da je Evra znatno ranije došao do startne postave, dok je Srbinu bilo potrebno vrijeme da shvati fudbal na Ostrvu, a u tome mu je upravo Francuz pomogao. Ipak, iako je djelovalo da se savršeno slažu, bilo je i neočekivanih razmirica između njih.

Možda će vas zanimati

Iako nije otkrio o čemu se tačno radilo, Evra je priznao da je Srbin inicirao pomirenje, potvrđujući još jednom da je opravdano bio kapiten Mančester junajteda nakon toga.

"Igrali smo zajedno na terenu, a nismo ni riječ progovarali. Nikad mu nisam rekao da se pomjeri lijevo ili desno, on je bio isti takav prema meni, zato je Aleks Ferguson zamijenio mjesta Vidiću i Ferdinandu, kako bi Rio poslije igrao na mojoj strani...", otkrio je legendarni levi bek Patris Evra i dodao:

"To je sve trajalo tri mjeseca, sve do trenutka kada je prišao poslije utakmice i 'bacio mi kosku', tada je svima laknulo, a mi smo postali najbolji prijatelji. Vida i ja, mi imamo veoma jako prijateljstvo".

Zanimljivo je da, iako su postali ikone Mančester junajteda, po dolasku u klub su imali mnogo problema, pa su čak i igrajući za rezervni tim imali poteškoća. Na jednom meču ih je trener izbacio na poluvremenu, pa su odmah razmišljali o tome da promijene sredinu - Vidić je htio nazad u Moskvu, a Evra u Romu.

"Patili smo zajedno, ali zato i imam poštovanje za Vidića. Mnogo ga volim, kad god nije radio nešto dobro, uvijek bih mu rekao, kao i on meni", zaključio je Francuz.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC