• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda silna kao nikad ove sezone, sa 7 golova idu ka Evropi: Kolubara nije mogla ništa, golgeterski ples crveno-bijelih

Autor Dragan Šutvić

Nevjerovatan meč u Lazarevcu, Crvena zvezda je dominirala kao nikad ove sezone i dala čak 7 golova.

 superliga srbije kolubara crvena zvezda 0 7  Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda ništa nije prepustila slučaju u Lazarevcu, otišli su na gostovanje Kolubari i ubjedljivo savladali domaću ekipu.

Iako je posle poluvremena izgledalo da bi tim Dejana Stankovića mogao da pojuri rekord i najubjedljiviju pobedu u ligi u svojoj istoriji, drugo poluvrijeme je odigrano u mnogo lakšem ritmu.

KOLUBARA – CRVENA ZVEZDA 1:7 (0:6)
/Dragović 8, Ben 16, Ivanić 19, 36, Pavkov 24,44, Lazetić 88; Mladenović 86/

Crveno-beli su stigli na samo dva boda zaostatka u odnosu na Partizan u domaćem šampionatu, a već od samog starta se vidjelo da domaćin nema nikakvu šansu da se suprotstavi gostima.

Milan Rodić je odigrao nevherovatno poluvrijeme i tri puta asistirao za golove svojih saigrača, a prvi put je to bilo već u osmom minutu kada je poslije njegovog centaršuta Aleksandar Dragović pocijepao mrežu Stanivukovića iz voleja.

Samo osam minuta kasnije Rodić je asistirao Benu, potom je Ivanić evrogolom već poslije 20 minuta sve riješio. Do poluvremena su on i Pavkov potpuno slomili Kolubaru i ispratili je na odmor sa šest golova u mreži.

Ovakav rezultat je dao šansu Dejanu Stankoviću da odmori neke startere, pa su tako već na poluvremenu izašli Dragović, Ben, Ivanić i Pavkov, a vrlo brzo nakon toga igru je napustio i Gelor Kanga.

U drugom poluvremenu se igralo u mnogo slabijem ritmu, ali je bilo golova. Dugo se čekalo, a dočekala je i Kolubara svoj momenat kada je pogodio Bogdan Mladenović. Ovaj meč će posebno biti bitan za mladog napadača Marka Lazetića koji je u samom finišu meča postavio konačnih 7.1.

Naredni meč crveno-bijeli igraju u četvrtak i imaće sigurno mnogo teži posao. Gostuju Midjitlandu u Danskoj, a pred taj meč svakako Dejan Stanković nije mogao da poželi bolju uvertiru od ubjedljive pobjede i prilike da odmori veliki broj startera.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC