• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dobro zapamti šta znači dati gol za Zvezdu! Dekijeva "lekcija" Lazetiću!

Autor Milutin Vujičić

Dejan Stanković imao je poruku za mladog napadača sa čijim je stricem igrao u Zvezdi.

 crvena zvezda dejan stanković lekcija za lazetića Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je bila surova prema Kolubari. Novom članu Superlige nisu ostavili ni promil šanse da se nada da može do bodova protiv njih pošto su već za pola sata postigli četiri gola u Lazervcu, a kući pošli kada je na semaforu bilo ispisano nemilosrdnih 7:1 (6:0).

Jasno je da je Dejan Stanković bio oduševljen partijom svojih momaka, ali je nakon meča mirno govorio, pokazavši kako bi trebalo da se ponesete i u velikoj pobjedi.

Možda će vas zanimati

 "Izgleda mnogo dobro kada otvoriš utakmicu na vrijeme i za razliku od drugih utakmica ovdje je svaki šut ulazio u gol, osim penala koji smo promašili. Čestitam momcima na odnosu, od prvog minuta do poluvremena stvarno dati šest golova za 45 minuta je velika stvar i odgovornost za dres koji nose. Uspjeli smo da izrotiramo i da već na startu drugog poluvremena odmorimo momke, damo drugima šansu koji nisu imali minutažu", rekao je Dejan Stanković.

Prostora za pohvalu bilo je za jednog momka. U pitanju je mladi Marko Lazetić koji je u finišu utakmice postavio konačan rezultat svojim prvencem u Crvenoj zvezdi, nedugo pošto se pričalo da ga hoće Milan.

"Čestitam malom Lazetiću na debitantskom golu, neka zapamti dobro šta znači dati gol za Zvezdu i neka to nosi kroz karijeru. Svim momcima za odnos prema igri desetka, teren je bio zaista težak. Htjeli smo Aleksandru Kataiju da damo minute, ali kada smo vidjeli kakva je situacija sa terenom nisam želio da se upustim u rizik", poručio je Stanković i zaključio:

"Čestitke Zvezdi i idemo dalje".

Zvezdu već u četvrtak čeka važan evropski meč. Nakon dvije pobjede, Zvezda želi i treću kojom bi se učvrstila na prvom mjestu u grupi, a izazov se zove danski Mitjiland.

"Svi zajedno moramo da budemo koncentrisani, mnogo teška utakmica protiv nezgodnog protivnika, snažnog, jakog, direktnog, brzog i uigranog. Ali naravno imamo i mi naša adute, nećemo se sigurno sklanjati i bježati, što bi rekli 'bježati nećemo, plena se ne odričemo'. Uspjeli smo da odmorimo igrače koji će igrati i biće spremni sigurno", zaključio je "Mister".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC