• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan korača ka jesenjoj tituli - Zvezda je na "minus 8": Crno-bijeli nakratko strepjeli, ali nisu kiksnuli!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novi trijumf Partizana!

 partizan - metalac 3:1 superliga srbije Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana su znali da u meč protiv Metalca ulaze sa šansom da se dodatno udalje u odnosu na Crvenu zvezdu, nakon njihovog kiksa u Surdulici protiv Radnika, a tu šansu su i iskoristili.

U momentima jeste bilo malo nervoze u redovima crno-bijelih, ali ekipa Aleksandra Stanojevića je na kraju rutinski stigla do nova tri boda.

PARTIZAN - METALAC 3:1 (1:1)
/Rikardo 7, Natho 52 pen, 68 - Stuparević 29/

Možda će vas zanimati

Počelo je odlično po Partizan u zaostalom meču 5. kola Superlige. Jasno se od prvog minuta vidjelo da je Metalac došao u Beograd da se nadigrava, a to je rezultiralo i zbog ranog pogotka crno-bijelih.

Miloš Jojić je lijepo uposlio Rikarda Gomeša koji iz prvog pokušaja nije uspio da matira golmana Maslarevića, ali iz drugog jeste, pa je Partizan već u sedmom minutu imao prednost na semaforu.

Ipak, igra Metalca otežavala je posao domaćima uprkos ranom vođstvu. Samo par minuta poslije primljenog pogotka je Stuparević udarcem glavom pogodio prečku Popovićevog gola, dok su kasnije visoki izlasci na odbranu Partizana otežavali pas igru crno-bijelih.

Mučio se Partizan, ali su sve kontrolisali na terenu, sve dok iznenada Siniša Saničanin jednu odbijenu loptu nije uspio da izbije, a ona stiže do Filipa Stuparevića, koji u 29. minutu izjednačava rezultat na 1:1.

Tim rezultatom se i otišlo na odmor, nakon što je Partizan u preostalih 15 minuta djelovao malo poljuljano - igra na bokovima nije bila dovoljno dobra, pa su i tri izmjene u 15-minutnoj pauzi bile isplanirane da to riješe.

Stanojević nije bio zadovoljan, pa je već od 46. minuta na teren poslao bekove Uroševića i Miljkovića, ali i Bibarsa Natha umjesto Kvinsija Meniga. Upravo je Izraelac na kraju bio čovjek odluke.

Prvo je golman Metalca Maslarević naivno oborio Rikarda u šesnaestercu za penal Partizana, koji je Natho uobičajeno hladnokrvno realizovao, da bi potom neuspjela ofsajd zamka dovela do 3:1 za crno-bijele.

Čitava odbrana Mladosti je istrčala visoko ne bi li uhvatili domaće u ofsajdu, ali nisu uspjeli da u njemu uhvate Miloša Jojića. Vezista je izbjegao zamku, a u situaciji "dva na jedan" dodao loptu Nathu da je ovaj smjesti u nebranjenu mrežu.

Do kraja susreta je Partizan imao solidnih poluprilika i za četvrti gol, najbolju je propustio Nemanja Jović, ali neće u Humskoj niko biti nezadovoljan što sada imaju 40 od 42 moguća boda i osam više od najljućeg rivala.

Istina, Crvena zvezda je odigrala i jednu utakmicu manje, ali sada je ponovo pritisak na njihovoj strani...

Ovako izgleda tabela Superlige!

Standings provided by SofaScore LiveScore

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC