• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kolabirao na Evropskom prvenstvu, ali će igrati ponovo: Inter pušta najplaćenijeg igrača!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ponovo ćemo gledati na terenu majstora fudbala iz Danske!

 kristijan eriksen odlazi iz intera Izvor: Profimedia

Već je poznato da bi Kristijan Eriksen želio da nastavi karijeru u Ajaksu, gdje je već proveo jedan dio svoje karijere, ali mjesecima su ljudi skeptični da će se on ikada vratiti fudbalu. Nakon srčanog zastoja na meču reprezentacija Danske i Finske na EURO 2020, Eriksenu je ugrađen defibrilator.

Zbog tog uređaja on ne može da igra u Italiji, a kratkim saopštenjem u kom se stidljivo najavljuje rastanak sa vezistom, Inter je objasnio da karijera bivšeg igrača Totenhema nije gotova.

Možda će vas zanimati

Naslućuje da je tim iz Milana spreman za rastanak sa Eriksenom, odnosno da mu neće praviti problem ukoliko stigne prava ponuda za njega. to bi značilo da se vezni fudbaler Danske seli u neku državu u kojoj mu je dozvoljeno da nastavi fudbalsku karijeru, što u Italiji nije slučaj.

Ovako je izgledala Eriksenova drama na Evropskom prvenstvu:

''Zbog teške povreda koja se dogodila tokom Evropskog prvenstva, medicinske vlasti privremeno su spriječile igrača da se bavi sportom u tekućoj sezoni. Trenutni uslovi u kojima se igrač nalazi ne ispunjavaju pravila da u Italiji bude profesionalac, ali bi on u drugim zemljama mogao da nastavi sa takmičenjem'', navodi se u saopštenju Intera.

Ovo saopštenje u skladu je sa do sada poznatim detaljima. Zbog ugrađenog defibrilatora, Kristijan Eriksen će morati da promijeni klub ukoliko želi da nastavi karijeru, a po svemu sudeći Inter nema ništa protiv toga.

Podsjećamo, Kristijan Eriksen je trenutno najplaćeniji fudbaler Intera, ali platu ne dobija iz kluba već iz posebnog fonda UEFA koji je namijenjen upravo za ovakve situacije, isplatu igrača koji su dugo odsutni sa terena.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC