• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan nezaustavljiv, ni Saša Ilić im ne može ništa: Crno-bijeli opet pobjegli Zvezdi, ali imaju probleme pred Gent!

Autor Dragan Šutvić

Partizan je savladao "brđane" u 15. kolu Superlige.

 superliga srbije partizan čukarički 2 0 Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana su imali težak zadatak pred sobom, ali su uspjeli da tu prepreku prebrode - Čukarički se odlično pokazao, ali povratak legende Saše Ilića u Humsku nije pokvario planove domaćima:

PARTIZAN - ČUKARIČKI 2:0 (2:0)
/Vujačić 33, Živković 45+3/

Dugo se čekao taj trenutak kada će legendarni fudbaler Partizana ponovo kročiti u Humsku, a to je učinio kao trener Čukaričkog. Ipak, Saša Ilić nije uspio da zaustavi bivši klub.

Ali nije da rezultat nije mogao da bude drugačiji. Naprotiv. Fudbaleri Partizana su zabilježili i 14. trijumf u 15. meču u prvenstvu, ali su za njega morali dobro da se oznoje.

Prije svih golman Aleksandar Popović. Za njega je bilo dosta posla, naročito u prvih 45 minuta, kada je njegov gol jednom bio uzdrman pogođenom stativom nakon udarca Ndijaea, ali to nije bilo sve.

U dva navrata su gosti dobrim udarcima glavom uspijevali da natjeraju Popovića da lijepim paradama otkloni opasnost, a sve to pri rezultatu 0:0. I kada je Partizan izgledao blago uzdrmano energijom "brđana", sve je otišlo na drugu stranu.

Jedan slobodan udarac Miloš Jojić je pretvorio u asistenciju, pošto je Igor Vujačić umakao Stefanu Šapiću i uspio da udarcem glavom donese prednost Partizanu u 33. minutu.

Kako je Partizan došao do vođstva uprkos šansama gostiju, tako je tu prednost duplirao kada su svi mislili da je pitanje trenutka kada će biti završeno prvo poluvrijeme - centaršut Uroševića sa lijeve strane je zakačio Menig, lopta dolazi do Marka Živkovića, a desni bek lijevom nogom snažno šutira i postavlja, ispostaviće se, konačan rezultat.

Moglo je i u nastavku da bude još golova. Popović je ponovo morao da odlično interveniše kad je glavom zaprijetio Stefan Kovač, dok su i crno-bijeli imali poništen pogodak Rikarda nakon gledanja VAR snimka.

Na kraju, ispostaviće se, zaslužen trijumf crno-bijelih koji su umeli da kontrolišu dešavanja na terenu u drugom poluvremenu, ali i nove brige pred utakmice protiv Genta - Saša Zdjelar se povrijedio i Stanojević je već potvrdio da ga vjerovatno neće biti u timu u Belgiji, dok je Aleksandar Šćekić zbog povrede propustio susret u kojem je trebalo da bude starter...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC