• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesi prodaje stan od 6.500.000 evra, a kupio ga ove godine: Zaradiće na njemu, a u istom gradu ima još skuplji!

Autor Dragan Šutvić

Argentinski fudbaler prodaje stan koji je kupio prije nekoliko mjeseci.

 mesi prodaje stan u majamiju Izvor: Profimedia

Dok je trajala saga oko ostanka u Barseloni, Lionel Mesi je sebi dao oduška i pazario jednu luksuznu nekretninu. Argentinac je kupio stan u Majamiju, što je pokrenulo glasine da će se tokom ljeta preseliti u Inter Majami, tim koji je vlasništvo Dejvida Bekama.

Ali, od toga nije bilo ništa... Nakon propalih pregovora u Barseloni potpisao je za PSŽ, a MLS liga nije dobila najveće pojačanje u svojoj istoriji. Pitanje je i da li će se taj transfer ikada desiti, jer je Mesi riješio da proda kupljeni stan!

Možda će vas zanimati

Nekretnina koja ga je koštala oko 6,5 miliona evra prostire se na više od 500 kvadratnih metara, odnosno zauzima cijeli jedan sprat. Takođe, ima i terasu od skoro 200 kvadrata, pa bi Mesi sa porodicom mogao da uživa na suncu koje je uobičajena pojava na Floridi.

Ipak, ima druge planove u životu...

Pogledajte kako izgleda stan u Majamiju:

Razlozi za prodaju sigurno nisu finansijske prirode, a Mesi bi mogao čak i da zaradi ovog puta. On očekuje da će prodati nevjerovatno luksuzan stan za 6,8 miliona evra, odnosno za oko 300 hiljada više nego što ga je platio.

Iako je cijena ove nekretnine vrtoglava, Mesi u istom gradu ima još skuplji stan. Prije oko dve godine kupio je nekretninu koju je tada platio čak 8,5 miliona evra! To je jedan od najluksuznijih domova fudbalera, pošto ima neke mogućnosti koje su običnom čovjeku potpuno nezamislive.

Vlasnici stanova u ovoj zgradi imaju bazene, spa centar, fitnes i ostale sadržaje, a mogu i da se parkiraju tačno ispred svog stana. Tačnije, postoje tri lifta koji njihove automobile podižu iz garaže do vrata stana!

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC