• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ni 10 minuta nismo bili bolji, Srbi su dominirali: Dok je Ronaldo bjesnio, on se izvinjavao naciji - Ovo je nedopustivo!

Autor Dragan Šutvić

Zvijezda Portugala je smogla snage da objektivno sagleda stanje i kaže da su Orlovi bili bolji.

 portugal srbija bernardo silva  Izvor: MN Press/Profimedia

Fudbalska reprezentacija Srbije je na Svjetskom prvenstvu! Još uvek se navijači širom zemlje navikavaju na te predivne riječi, dok čitav Portugal tuguje nakon vrlo bolnog poraza u Lisabonu.

I dok su Orlovi žešće slavili, a selektor Dragan Stojković Piksi im poslao jasnu poruku, Kristijano Ronaldo je bjesnio na selektora Fernanda Santoša nakon velikog neusjpeha. Ipak, jedan od rijetkih Portugalaca koji je pričao za medije priznao je koliko je Srbija bila bolja!

Orlovi su na "La Lužu" slavili 2:1 golom Aleksandra Mitrovića u 90. minutu, a Bernardo Silva je smogao snage da kaže kako se osjeća nakon što njegova ekipa nije uspjela da se plasira na Mundijal.

"Igrao sam malo ograničeno, trudio sam se da dam sve od sebe dok nisam shvatio da bi neko drugi mogao da pruži više od mene", rekao je vezista Mančester sitija koji je meč napustio već u 64. minutu.

"Bila je to loša utakmica za Portugaliju. Uspjeli smo rano da postignemo gol, ali smo posle toga prestali da igramo. Ne mogu da nađem objašnjenje za ovo, bilo je strašno. Imamo taj plej-of u martu i daćemo sve od sebe da se kvalifikujemo. Ali kod kuće, sa 65.000 navijača, morali smo mnogo bolje."

Silva je na kraju sve najbolje dočarao svojim rečima.

"Izvinjavam se Portugalcima koji su gledali ovu utakmicu, nije trebalo. Plan je bio da držimo loptu, ali je Srbija u potpunosti dominirala. Nismo bili bolji ni 10 minuta. Sa kvalitetom naših igrača ovo je nedopustivo", rekao je Bernardo Silva.

Pogledajte kako su u međuvremenu igrači Srbije slavili odlazak na Svjetsko prvenstvo, zbog kojeg će FSS inkasirati najmanje 12.000.000 dolara:

A ovako je u nedjelju kasno uveče bilo na ulicama Beograda:

A ovako je bilo u Banjaluci:

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC