• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Od kada smo nas dvojica na "ti"? Isplivali detalji svađe u hrvatskoj reprezentaciji, evo zašto poznati bek više ne igra!

Autor Dragan Šutvić

Otkriveno kako je tekla rasprava poslije koje je igrač Atletiko Madrida izgubio mjesto među "vatrenima"

 zašto vrsaljko ne igra za hrvatsku Izvor: Profimedia/Vitaly Nevar/TASS

Iako je bio jedan od važnih igrača Hrvatske na putu ka finalu Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018, desni bek Atletiko Madrida Šime Vrsaljko (29) već mjesecima ne igra za reprezentaciju.

Iskusni desni bek, sa 51 nastupom za nacionalni tim, nije odigrao nijedan od posljednjih sedam kvalifikacionih mečeva za Mundijal u Kataru 2022, a prethodno je sklonjen na klupu tokom Evropskog prvenstva prošlog ljeta, na kojem su Hrvati ispali u produžecima osmine finala protiv Španije.

Možda će vas zanimati

Hrvatske "Sportske novosti" objavile su detalje Vrsaljkovog sukoba sa selektorom Zlatkom Dalićem tokom Evropskog prvenstva, poslije kojeg mu više nije pružao šansu u nacionalnom timu.

Prema pisanju tog lista, sve je počelo kada je Vrsaljko ljutito rekao Daliću na jednom ručku: "Ti mene nisi stavio da igram. Ti si to napravio...". Povod za takvu reakciju bila je odluka da Josip Juranović na Hampden parku zaigra protiv Škotske umjesto njega.

"Otkad smo nas dvojica na ti?", odgovorio mu je Dalić, iznenađen što prvi put čuje da ga je Vrsaljko tako oslovio.

Prema pisanju novinara, Dalić je na treningu pozvao Vrsaljka na stranu i očitao mu bukvicu: "Kako možeš tako nastupiti prema meni? Zvali smo te u reprezentaciju i kad nisi igrao u klubu, pazili na tebe, kod svakog i najmanjeg problema vadili te iz igre da te sačuvamo od povrede, imaš status prvotimca, iako od Rusije nemaš kontinuitet igara... Šta sam sve za tebe napravio, a ti tako! Vidim da si umoran i zato želim svježeg Juranovića. To je jedini razlog", rekao mu je tada selektor.

Od tada Vrsaljko nije igrao za reprezentaciju i izgubio je mjesto u timu, dok Dalić na toj poziciji više vjeruje drugim igračima. I sa njima je izborio vizu za Katar.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC