• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo mora da bude kraj - nova katastrofa Solskjera: Junajted se blamirao protiv Votforda, moraju da mijenjaju trenera!

Autor Milutin Vujičić

Votford je održao fudbalsku bukvicu Mančester junajtedu koji djeluje kao raspojasana banda.

 Junajted-izgubio-od-Votforda-da-li-Solskjer-dobija-otkaz Izvor: Profimedia

Ole Gunar Solskjer je prokockao još jednu šansu u Mančester junajtedu, pa će zaista biti veliko čudo ako poslije poraza od Votforda (4:1) ostane trener engleskog giganta!

Junajted je u lošoj formi, ali je Solskjer preživio i poraze u derbijima od Liverpula (0:5) i Mančester sitija (0:2), dali su mu još jednu priliku protiv Votforda, ali kad ne ide - ne ide. Održao je Solskjer i sastanak sa igračima i savjetovao se kako da igraju, ali su na "Vikeridž roudu" djelovali kao da su se prvi put okupili.

Junajted je doživio peti poraz u posljednjih sedam utakmica u Premijer ligi i polako ostaju bez šansi da se bore za titulu, ali da li na "Old Trafordu" imaju rješenje pošto su ostali bez Antonija Kontea?

Potreban im je čovjek koji će "zategnuti" tim koji ne djeluje dovoljno ozbiljno. Tako ih je Votford u prvih pola sata "ubacio u mašinu" i ređao šanse pred golom Davida de Hee, a čak i kada je španski golman odbranio dva penala Ismaili Saru - došla je kazna u 28. minutu preko Kinga.

Upravo je tragičar Sar u 44. minutu postigao lijep gol i iskupio se za grešku, a kada je Van de Bek smanjio na 2:1 u 50. djelovalo je da se Junajted vraća.

Međutim, već u 69. minutu je Hari Megvajer napravio grešku i dobio drugi žuti karton, pa je Solskjer morao do čuda sa desetoricom. Zanimljivo, čak su i bolje igrali u tom periodu, imali dvije šanse preko Ronalda, međutim na kraju je Ranijeri odnio sva tri boda.

Sačekao je do nadoknade za osmijeh na licu i šansu Žoaa Pedra koji je zatresao mrežu Davida de Hee, pa onda i Emanuela Denisa za četvrti, a snuždeni izraz na licu Norvežanina govori da je kraj blizu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

milos

0 od trenera.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC