• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Procurilo! Ronaldo radi protiv Solskjera, otkrivene poruke: Nova frka u Mančesteru - Kristijanu je dosta svega!

Autor Haris Krhalić

U Mančesteru ovih dana nikad nije dosadno...

 ronaldo solskjer poruke Izvor: Profimedia/YouTube/Sky Sports Football/Printscreen

Kristijanu Ronaldu ove sezone stvari baš i ne teku idealno. Sa reprezentacijom Portugala je preživio težak poraz od Srbije i moraće da igra baraž za Svjetsko prvenstvo, a ni u Mančester junajtedu nije sve kako treba.

Iako jeste postigao devet golova na 12 mečeva, Ronaldo je nezadovoljan nakon povratka u klub, a na Ostrvu čak tvrde i da menadžeru Oleu Gunaru Solskjeru "radi o glavi" tajnim porukama!

Možda će vas zanimati

 Mančester junajted je trenutno šesti u Premijer ligi sa devet bodova manje od lidera Čelsija, a i to je odlično imajući u vidu kako igraju "crveni đavoli".

U Engleskoj se puno piše o tome da je Ronaldo nezadovoljan time kako Solskjer vodi ekipu, a navodno je njegovo nezadovoljstvo naročito došlo do izražaja kroz "WhatsApp" poruke koje razmenjuje sa bivšim saigračima.

Tako novinar britanskog "Independenta" Migel Dilejni navodi da je Solskjer jako blizu da dobije otkaz, ali i otkriva da je Ronaldo u stalnom kontakut s bivšim saigračima s kojima ogovara Norvežanina.

"Ronaldo se žali bivšim saigračima i potkopava Solskjera. Nije zadovoljan razvojem događaja u Junajtedu, pa sve što se događa upoređuje sa starim dobrim danima pod ser Aleksom Fergusonom. Neki izvori mi kažu da je Ronaldu jednostavno dosta", napisao je Dilejni i tako otkrio prirodu poruka koje Ronaldo šalje.

Solskjer je do sada uspeo da "preživi" na klupi Junajted uprkos 0:5 protiv Liverpula i nedavnom porazu od Mančester sitija 0:2. A čini se da bi Ronaldo voleo da dođe do promena...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC