• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zbog Mitra svi gledaju Srbiju, a njemu to mnogo znači: Reprezentacija ima armiju navijača - u Londonu! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Srpski fudbaler ima kultni status u nacionalnom timu, ali i u ekipi iz Londona čiji je najbolji igrač.

 aleksandar mitrovic fulam izjava Izvor: Twitter/Printscreen/@FulhamFC/MN Press

Kada igra za Srbiju, ne štedi se nijednog trenutka. Njegov nastup u Lisabonu bio je pod znakom pitanja zbog stomačnih problema, Piksi ga je ubijedio da treba da počne kao rezerva, a na kraju je postao junak nacionalnog tima. Po ko zna koji put, Aleksandar Mitrović postigao je važan gol u dresu reprezentacije, pa je danima jedna od omiljenih ličnosti u zemlji.

Gol koji je srušio Portugal privukao je mnogo pažnje i svjetskih medija. Kristijano Ronaldo i drugovi poslati su u baraž, a pored navijača Srbije u transu zbog pogotka su i navijači Fulama.

Možda će vas zanimati

 Posebno oni koji su stacionirani u Engleskoj i koji iz nedjelje u nedjelju mogu da uživaju u Mitrovim igrama i golovima.

O tome koliko mu njihovo interesovanje za reprezentaciju Srbije znači Aleksandar Mitrović govorio je za klupski sajt. On je oduševljen što zbog njega Srbi prate Fulam, a navijači Fulama Srbiju!

"Svi navijači Fulama prate kada igra Srbije. To ide u oba pravca... Kada igra Fulam, navijači iz Srbije gledaju utakmice. Da, to je lijepo. Na taj način dobijamo više navijača Srbije i više navijača Fulama. To je nevjerovatno, svi u Srbiji znaju koliko Fulam znači za mene. Poštuju to i navijaju za njega svim srcem. Siguran sam da je tako i među navijačima Fulama kada igra Srbija", rekao je Aleksandar Mitrović.

Napadač engleskog drugoligaša fenomenalan je ove sezone. Na 17 odigranih mečeva u Čempionšipu već je postigao 20 golova i ima dobru priliku da obori rekord koji je prethodne sezone postavio Ivan Toni. Napadač Brentforda postigao je 31 gol u toku cijele sezone, što sada djeluje dostižno.

Pogledajte njegovu izjavu:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC