• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ATP Novaku napravio problem - poznato kad igra polufinale: Idealan termin za Srbiju, ali Zverev će imati jednu prednost!

Autor Haris Krhalić

Zbog neobičnog rasporeda na Završnom mastersu u Torinu, Đoković će imati čak 30 sati kraću pauzu između dva meča u odnosu na sjajnog Nijemca.

 đoković zverev poznat termin meča Izvor: Profimedia

Sve je spremno za polufinala Završnog mastersa u Torinu! Pobjeda Kaspera Ruda nad Andrejom Rubljovom znači da će Norvežanin na megdan Danilu Medvedevu, a od ranije je poznato sa kim će se sastati najbolji teniser svijeta.

Novak Đoković i Aleksandar Zverev drugi su polufinalni par u Torinu, a sada znamo i kada će izaći na teren - u subotu 21.00 časova!

Možda će vas zanimati

 To je idealan termin za sve gledaoce iz Srbije koji budu željeli da prate nastup najboljeg igrača svijeta protiv olimpijskog šampiona. Biće to 11. duel Đokovića i Zvereva, a ulog je finale Završnog mastersa.

Ipak, iako Novak vodi 7:3 u međusobnim mečevima i biće favorit, jedna stvar je ipak na strani Nijemca. To je činjenica da će on imati daleko više vremena za odmor pred ovaj susret.

Zbog rasporeda koji je ATP napravio za petak, Novak još nije ni odigrao svoj posljednji meč grupne faze, a koji je na programu u petak od 20.00. To znači da će Đoković tek kasno uveče završiti svoj posljednji meč u grupi.

Kontrasta radi, Zverev je svoj posljednji meč igrao u četvrtak u terminu od 14.00 časova, što je čak 30 sati ranije nego što Đoković igra protiv Kamerona Norija.

Novakov meč protiv Britanca nema rezultatski značaj, ali je svejedno meč koji će igrati 25 sati prije polufinala protiv Zvereva...

Samo u drugoj polovini ove godine, Srbin i Nijemac su odigrali dva spektakularna meča - u polufinalu Olimpijskih igara je Zverev slavio poslije velikog preokreta, dok se Đoković revanširao u polufinalu US opena.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC