• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan dominirao i opet pobjegao Zvezdi: Crno-bijeli pokazali moć u Humskoj, dali četiri gola u derbiju!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Partizan ubjedljivo slavio u derbiju kola protiv Vojvodine.

 partizan - vojvodina 4:1 superliga srbije Izvor: MN PRESS

Partizan je ponovo pobjegao Crvenoj zvezdi! Ponovo je razlika između "vječitih" šest bodova.

Možda će vas zanimati

U derbiju kola crno-bijeli pokazali su moć i na svom terenu ubjedljivo savladali Vojvodinu - 4:1 (2:0).

Dominirala je ekipa Aleksandra Stanojevića pred svojim navijačima i zasluženo stigla do lakog trijumfa. I to bez Bibrasa Natha koji ima anemiju.

Od prvog minuta Partizan je diktirao tempo i igrao svoju igru. Prvu veliku šansu imao je Lazar Pavlović već u petom minutu, ali je golman Nikola Simić sjajno reagovao. Nastavili su se napadi, pa je u 20. minutu sreća bila na strani gostiju koji su uspjeli da se izvuku da ne prime gol.

Tako je bilo sve do 36. minuta. Danilo Pantić je tada sjajnim udarcem iz voleja sa oko 11 metara smjestio loptu u mrežu. A, u 42. minutu je Kvinsi Menig krenuo u solo prodor, našao je prostor pored čak četvorice čuvara i duplirao prednost svog tima.

Partizan je mogao i ubjedljivije da ode na pauzu, a podatak koji kaže da Novosađani nisu imali nijedan šut u okvir gola najbolje govori o dešavanjima na terenu.

Očekivano, Slavoljub Đorđević je posegao za izmjenama u drugom poluvremenu. Ušli su Nebojša Bastajić i Aleksandar Busnić umjesto Dejana Zukića i Mirka Topića. Dalo je to rezultat odmah. Greška odbrane crno-bijelih, Nemanja Čović uzima loptu i dodaje do Veljka Simića koji matira Aleksandra Popovića.

Nije se mnogo toga promijenilo u igri poslije primljenog gola, crno-bijeli su držali loptu u svojim nogama i strpljivo su tražili rješenje. U 64. minutu je Stanojević napravio prvu promjenu, uveo je Nemanju Jovića umjesto Lazara Pavlovića.

Pitanje pobjednika riješeno je za nekoliko minuta. U 70. minutu je Miloš Jojić savršeno izveo korner, Rikardo Gomeš je bio najviši u skoku i pogodio je. Nekoliko desetina sekundi kasnije je Busnić glavom šutirao tik pored stative.

Ubrzo je stigla surova kazna. Lijepa akcija crno-bijelih, Jović je propustio loptu za Jojića koji je ušao u kazneni prostor i šutirao snažno i precizno i tako stavio tačku na derbi. Stanojević je zatim napravio još dvije promjene, umjesto Zdjelara i Meniga ušli su Šćekić i Lutovac.

Do kraja nije bilo novih golova. Partizan je ostvario ubjedljiv trijumf.

Standings provided by SofaScore LiveScore

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC