• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prvi kiks Partizana! Rikardo tragičar, Petrić heroj - Zvezda se primakla crno-bijelima!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Partizan u Humskoj nije uspio da pobijedi Proleter.

 partizan proleter novi sad 0:0 Izvor: MN PRESS

Poslije remija u Belgiji, remi i u Srbiji. Proleter je šokirao Partizan u Beogradu!

U Humskoj nije bilo pobjednika poslije 90 i kusur minuta, crno-bijeli su osvojili samo bod, pa je prednost u odnosu na Crvenu zvezdu sada "+6" umjesto "+8" koliko je bilo prije ovog kola - 0:0!

Rikardo Gomeš je promašio penal, a heroj je golman Nikola Petrić koji je maestralnim intervencijama obradovao i saigrače, ali i Dejana Stankovića i ekipu koji imaju i meč manje od najvećeg rivala.

Gostujući tim je krenuo ofanzivno od samog starta i to se vidjelo već u petom minutu kada je Aleksandar Popović fantastičnom intervencijom spriječio pogodak Proletera. Samo dva minuta kasnije je Rikardo glavom šutirao pored gola.

Sporiji tempo se nastavio, crno-bijeli su djelovali umorno, a odlična prilika viđena je u 28. minutu. Rikardo je fintama prevario nekoliko čuvara, tražio je prostor za šut, nije ga našao, ali jeste Jović koji je snažno šutirao, a golman Petrić još bolje intervenisao. Mreže su mirovale u prvom dijelu.

Već u pauzi je Aleksandar Stanojević napravio tri promjene, izašli su Ivan Obradović, Bibras Natho i Nemanja Jović, ušli su Slobodan Urošević, Kvinsi Menig i Nikola Terzić. Donijelo je to mali pomak u igri, prije svega u napadačkom dijelu.

Imao je u 52. minutu Rikardo zicer, našao se pred golom protivnika i šutirao je pored gola. Probao je ubrzo poslije toga i Lazar Marković. U isto vrijeme je magla postajala sve gušća i to je pravilo probleme i jednima i drugima.

Onda je u 68. minutu Partizan imao priliku da povede sa penala. Sudija Tomić je pokazao na "bijelu tačku", Rikardo je preuzeo odgovornost, ali je fantastični Petrić to "pročitao" i odbranio njegov šut sa "kreča".

Petrić je imao još nekoliko sjajnih intervencija, a Stanojević je u 76. minutu uveo Filipa Holendera umjesto Markovića. Nastavili su crno-bijeli sa napadima, tražili put do gola, ali nikako u tome nisu uspijevali.

Nevjerovatni golman Petrić je "zaključao" gol, nestvarnim odbranama je spriječio domaćina da dođe do tri boda.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC