• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zna se gdje može Holand - a šta je sa Vlahovićem? Četiri tima takođe u igri, peti samo ako ostane bez "udarne igle!"

Autor Dragan Šutvić

Gdje će karijeru nastaviti reprezentativac "orlova?

 dušan vlahović klubovi za transfer  Izvor: EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Fudbalski agent Mino Rajola izašao je danas u javnost informacijom da Erling Braut Holand nakon Borusije Dortmund karijeru može da nastavi u samo četiri kluba.

Norvežanin je u godini na izmaku postigao 28 gol u Bundesligi, a po učinku u ligama petice od njega su bolja samo dva napadača. Jedan od njih je Dušan Vlahović, trenutno najbolji strijelac Serije A, koji je od početka ove godine u dresu Fiorentine postigao čak 30 pogodaka.

Možda će vas zanimati

Nedostaju mu još tri da izjednači rekord Kristijana Ronalda iz 2020. godine kada je nosio dres Juventusa, a ljubitelji fudbala širom svijeta se sa pravom pitaju – ako Norvežanin može u četiri kluba, u koliko može Srbin?

Za Vlahovićeve usluge bio je zainteresovan Arsenal, ali prema navodima italijanskih medija, interes za prelaskom na Emirejts izostao je sa Dušanove strane, pa su se tako iskristalisala imena takođe četiri kluba – to su Juventus, Inter, Totenhem i Mančester siti!

Vrijedi napomenuti da pomenuti velikani iz Serije A Vlahovića žele da dovedu samo na pozajmicu uz opciju ili obavezu kasnijeg otkupa ugovora koji ističe na kraju juna 2023. godine, obzirom na finansijske poteškoće sa kojima se suočavaju tokom svjetske pošasti zvane pandemija korona virusa.

Engleski premijerligaši takođe se spominju kao moguće destinacije, čime se zatvara krug klubova u kojima bi Srbin mogao da nastavi karijeru, uz napomenu da je potencijalni peti klub na listi upravo Borusija Dortmund – ali samo u slučaju da ""milioneri" ostanu bez Holanda.

Inače, prilikom poređenja norveškog i srpskog golgetera, mediji na Apeninima ističu da Holand gol u prvenstvu postiže na svakih 86 minuta, dok Vlahović to čini svakih 117 minuta.

Takođe, napominje se da se Holandova izlazna klauzula kreće u iznosu od 75 do 90 miliona evra, dok u Vlahovićevom slučaju to iznosi 80 miliona "evropskih novčanica".

(mondo.ba)

Više vijesti o Dušanu Vlahoviću

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC