• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Konteovi ludi treninzi - igrači Totenhema igrali protiv lutaka: Korona napravila haos u timu, a on smislio rješenje!

Autor Haris Krhalić

Nekad se pričalo da tjera igrače da trče po zagrijanom uglju, sada igraju fudbal protiv lutaka!

 Totenhem trening sa lutkama Izvor: Profimedia

Totenhem je odložio tri utakmice zbog problema sa korona virusom, a situacija je danas tek nešto malo bolja nego prije dvije nedjelje kada je virus ušao u trening centar. U jednom trenutku je devet igrača, nekoliko članova stručnog štaba i dobar dio ekipe do 23 godine bio pozitivan na virus koji nas muči već dvije godine, a to je Kontea natjeralo da improvizuje.

Pošto je na treninzima imao tek po desetak igrača ili nešto više ako dodamo tu mlade igrače koji su priključeni da pomognu u radu, Italijan je smislio novo rješenje. Totenhem je u trenažni proces uveo lutke koje su glumile protivničke igrače!

Možda će vas zanimati

Nije poznato kakve je tačno lutke Antonio Konte "dovukao" na trening, ali pretpostavićemo da su to modeli kakvi se koriste u buticima.

Po ideji italijanskog trenera, a to je objasnio na konferenciji pred meč protiv Liverpula, Konte je lutkama želio da predstavi protivničke fudbalere. Tako su modeli postavljeni na određene pozicije, a igrači Totenhema su obavljali uobičajene vježbe sa treninga pored njih.

Da li će to donijeti rezultat, vidjećemo u nedjelju...

Nakon tri odložena meča Totenhem će imati težak zadatak da se vrati u pravi ritam pošto im je prvi protivnik nakon pauze Liverpul. Kako je Konte otkrio, nekoliko igrača se vratilo u pun trenažni proces i sada situacija u igračkom kadru nije toliko problematična.

Sa druge strane, ostaje da se vidi koliko tim koji nije trenirao desetak dana može protiv jednog od najboljih timova lige.

Podsjećamo, problemi Totenhema počeli su pred evropski meč sa Renom, a nakon toga odložili su dva prvenstvena meča u Premijer ligi i pitanje je kada će odigrati te utakmice.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC