• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UEFA opet sumnja na meč srpskog fudbala: Padale kvote u Prvoj ligi Srbije - penali, greške i pobjeda domaćina! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Meč koji je igran još 13. septembra izazvaće mnogo bure u srpskom fudbalu narednih dana.

 UEFA sumnja na namještanje utakmice u Srbiji Izvor: Youtube/printscreen/Prva liga Srbije

Prethodne sezone UEFA je nekoliko puta intervenisala i slala FSS-u dopise o sumnjivim mečevima u Superligi i Prvoj ligi Srbije, a čini se da u evropskoj kući fudbala nisu odustali od te prakse. Na kraju jesenjeg dijela prvenstva u drugom rangu takmičenja stigla je dojava o meču koji je igran još sredinom spetembra.

Ekipa Železničara iz Pančeva ugostila je Timok iz Zaječara, a na tom meču osvojili su i cijela tri boda. Rezultat je bio 3:2, a sada je ta utakmica pod lupom!

Možda će vas zanimati

UEFA je na ovaj meč počela da sumnja zbog neobičnog kretanja kvota u kladionicama! Kako se navodi u izveštaju, kvota na pobjedu domaćeg tima drastično je padala na dan odigravanja utakmice, iako Železničar nije bio favorit po poziciji na tabeli. Takođe, primjetila je UEFA i veliki broj uplata na pobjedu domaćeg tima u prvih 45 minuta susreta.

Pančevci su na poluvremenu imali prednost (2:0), da bi se Timok u nastavku potpuno vratio u meč, ali nije uspio da osvoji ni bod na ovom gostovanju. Goleadu je sa bijele tačke otvorio Brana Ilić, nastavio je Lazar Milošev nakon velike greške defanzivaca Timoka, a gosti iz Zaječara zaigrali su mnogo bolje u nastavku.

Prvo je aleksandar Mitrović iskoristio gužvu u kaznenom prostoru, a zatim Ivan Dragićević sa bijele tačke poravnao rezultat. Ipak, cijeli plijen ostao je u Pančevu jer je Milošev zaboravljen na petercu petanestak minuta prije kraja meča, pa mu nije bilo teško da postavi konačnih 3:2.

Kako se navodi, četvorica igrača Timoka terete se da su neobičnim ponašanjem na terenu pomogli Železničaru da stigne do pobjede.

Da li je to tačno istraživaće Disciplinska komisija FSS, koja je već neko vrijeme detaljno uključena u ovaj slučaj.

Pogledajte sve najbitnije detalje sa ovog meča:

Meč za koji je UFA dojavila da je pod istragom.
Izvor: YouTube/Prva Liga Srbije

Nakon jesenjeg dijela prvenstva i 21 odigranog kola, Železničar zauzima četvrto mjesto na tabeli sa 36 bodova, dok je Timok pretposljednji sa samo 15. Kako se može čuti, klub iz Zaječara krenuo je u reorganizaciju tima za prolećni dio prvenstva, a raskinuti su ugovori i sa nekoliko fudbalera koji su možda namjerno grešili na ovom meču.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC