• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najgluplji crveni karton koji ćete vidjeti: Prštalo u derbiju Barse i Sevilje, ali ovaj potez je sve promijenio! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

I jedni i drugi su mogli da stignu do pobjede u meču koji su pratili i u Real Madridu.

 Barselona Sevilja 1:1 Primera Izvor: Streamja.com/Printscreen

Uzavreli derbi Primere Sevilje i Barselone okončan je po meri Real Madrida - niti su im se jedni približili na tri boda, niti je njihov omraženi rival mnogo bliži povratku u formu.

SEVILJA - BARSELONA 1:1 (1:1)
/Gomez 32 - Arauho 45/

Svašta smo vidjeli u okršaju timova Hulena Lopetegija i Ćavija Ernandeza. I zanimljive pogotke i nevjerovatno nesmotren crveni karton, malo "tuče" na terenu, ali i dobrih prilika.

Možda će vas zanimati

Na kraju, podjela bodova. A imala je Sevilja sve u svojim rukama protiv Barselone koja je i dalje daleko od one stare. Imali su sve u svojim rukama od tog 32. minuta kada su Kataloncima "prodali foru".

Ivan Rakitić je odlično izveo dobro uigrani korner na prvu stativu i to po zemlji, natrčao je Alehandro Gomez iz drugog plana i pogodio mrežu gola Ter Štegena.

Veliko slavlje na "Sančes Pishuanu" je moglo da počne, mada nije predugo trajalo. Barselona je u posljednjem minutu prvog poluvremena uspjela da izjednači i to na način koji uglavnom nije karakterističan za njih - poslije prekida.

Usman Dembele je odlično centrirao, a defanzivac Ronald Arauho se vinuo i preciznim udarcem glavom donio je izjednačenje.

Ispostaviće se da je to bio konačan rezultat, ali daleko od toga da je to bilo sve što smo vidjeli. Glupost utakmice dogodila se u 64. minutu, kada je Žuls Kounde dobio direktan crveni karton, nakon što je loptom pogodio u lice Đordija Albu.

Naravno, nije to bilo slučajno, već je igrač Sevilje uzeo loptu u ruke i sa pola metra gađao Albu, što glavni sudija nije želio da trpi.

Od tog trenutka je Sevilja izgubila sve konce igre, na terenu su sa igračem manje morali daleko fizički agresivnije da igraju, a umalo da ostanu i bez boda kada je Usman Dembele u finišu pogodio stativu poslije odličnog udarca sa ivice šesnaesterca.

Na kraju, poslije svega, Real Madrid je najzadovoljniji ovim rezultatom...

Evo kakvo je sada stanje na tabeli Primere:

Standings provided by SofaScore LiveScore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC