• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dvije gospodarice dominiraju nad Sitijevom zvijezdom: Poznati fudbaler kod njih ide na seanse! (FOTO)

Autor Haris Krhalić

Ovo je glavna tema britanskih tabloida, neko iz redova "Građana" je mazohista!

 dvije gospodarice dominiraju nad Sitijevom zvijezdom Izvor: Instagram/printscreen/girlfriendestee1/twitter/screenshot/@itsalaskaclarke

Engleska fudbalska javnost ostala je šokirana prije nekoliko dana kada je "gospodarica Esti" u dresu Mančester sitija otkrila da jedan igrač tog tima dolazi kod nje na seanse. Iako ova devojka koja se profesionalno bavi dominacijom nije otkrivala detalje, cijeli slučaj privukao je mnogo pažnje.

Sve se desilo nakon meča u kojem je Mančester siti deklasirao Lids (7:0) u Premijer ligi, a nakon tog susreta u izlasku su primjećeni Fil Foden i Džek Griliš. Jedan od njih važi za osumnjičenog i u ovom slučaju, a događaj postaje bizarniji jer se javila još jedna "domino dama"!

Možda će vas zanimati

Djevojka koja se na društvenim mrežama predstavlja kao Aljaska tvrdi da je zajedno sa Esti dogovorila "trojku" u kojoj treba da učestvuje i zvezda Mančester sitija. Identitet tog fudbalera još nije poznat, ali engleski mediji se trude da saznaju o kome je riječ. 

Ovo je Aljaska Klark, druga devojka koja se bavi dominacijom:

Za to vrijeme, Esti i Aljaska snimaju materijal za društvene mreže u dresovima Mančester sitija, tu su i provokativne poruke koje ostavljaju uz gotovo svaki snimak. Natpisi poput "Kad konačno dogovorimo trojku", "Dolazi na seansu" i slični nalaze se uz svaki snimak, a njih dvije dobijaju ogromnu popularnost na konto ove priče.

Kao i na prvom snimku koji je šokirao javnost u Engleskoj, i na ovom se vide seksualna pomagala i igračke, a djeluje da je sniman u istom ambijentu. Vjeruje se da je to lokacija na kojoj gospodarica Esti dočekuje svoje klijente!

Pogledajte kako izgleda Esti, domina koja je prva otkrila da je imala seansu sa fudbalerom:

Inače, na jednom od ranijih snimaka koje je okačila na TikTok Aljaska Klark se našalila sa momcima koji se zovu Fil. Rekla je kako joj nije jasno da neko poslije devet mjeseci trudnoće sinu da to ime, a mnogi su to povezali sa Fodenom.

Mladi fudbaler Mančester sitija problematičan je jer je prije samo nekoliko dana uhvaćen u noćnom provodu, a svojevremeno je napravio skandal i u nacionalnom timu. Mejson Grinvud i on su pored rigoroznih pravila zbog korone doveli u hotel nepoznate devojke, za koje se vjerovalo da su prostitutke.

Čovjek kojeg zovu "Gaskojn iz Skoporta" jednostavno ne može da se smiri. Možda je i ovog puta on u pitanju...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC