• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bio zvijezda Reala i Bajerna - danas ga ne biste prepoznali: Ima 47 godina, ne izlazi iz teretane i izgleda brutalno!

Autor Dragan Šutvić

Brazilac ni četiri godine nakon kraja profesionalne karijere ne odustaje od treninga.

 ze roberto sa 47 godina  Izvor: Profimedia/Instagram/zr11/printscreen

Nekadašnji brazilski fudbaler Ze Roberto (47) imao je impresivnu karijeru i na klupskom i na reprezentativnom nivou, ali ga danas ne biste prepoznali. Tokom igračkih dana obračio je dres Real Madrida, Bajera, Bajerna i Hamburga, kao i brazilskih velikana poput Flamenga, Santosa, Gremija ili Palmeirasa.

Igrao je sve do 43. godine, a posvećen treninzima ostao je i nakon završetka karijere. Fudbaler koji najpoznatiji po ulogama u veznom redu, ali je mogao da igra i kao bek, sa travnatog terena prebacio se u terenu i sada je zategnut kao praćka!

Iako ga samo nekoliko godina dijeli od 50. rođendana, Ze Robertu je svaki mišić na tijelu kao struna, a njegovi fanovi na društvenim mrežama oduševljeni su koliko vodi računa o svom fizičkom izgledu.

Ovako sada izgleda Ze Roberto:

Mnogo vremena provodi u teretani, za Instagram često pozira sa tegovima ili na spravama za vežbanje, a kada se skine do pojasa pratioci ostanu u šoku.

To se prije svega odnosi na trbušnjake, koji izgledaju nevjerovatno, ali mišići su primijetni i na ostalim dijelovima tijela. Noge, ruke, kao i kompletan torzo danas izgledaju mnogo drugačije nego kada je vodio borbu na sredini terena protiv nekih od najboljih veznjaka svog doba.

Za one mlađe, koji ga se ne sjećaju iz igračkih dana, Ze Roberto ovojio je triplu krunu sa Real Madridom u svojoj jedinoj sezoni, ali se vratio u Brazil kako bi se nametnuo selektoru. U drugom evropskom mandatu blistao je u Bajeru z Leverkuzena i Bajernu iz Minhena, sa kojim je osvojio četiri duple krune.

Trofeje je osvajao i sa Santosom, Al-Garafom iz Katara i Palmeirasom, dok je sa reprezentacijom Brazila osvojio po dva trofeja Kopa Amerike i Kupa Konfederacija. Odigrao je 84 meča za reprezentaciju i nastupio na dva Svjetska prvenstva, ali je zbog povrede propustio Mundijal 2002. godine kada je njegova reprezentacija stigla do trofeja.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC