• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pokušaj ubistva, otmica, pljačka i silovanje - opet je priveden: Fudbaler sa kriminalnim dosijeom ponovo u centru pažnje

Autor Dragan Šutvić

Iskusni defanzivac često ima problema sa zakonom i nikako ne može da se smiri.

 portugalski fudbaler ruben semedo opet uhapšen Izvor: MN PRess/IN TIME/Yorgos Matthaios

Portugalski fudbaler Ruben Semedo češće se nalazi u pritvoru nego na fudbalskom terenu. Štoper Olimpijakosa ponovo je uhapšen, a listi stvari zbog kojih je završio iza rešetaka dodao je i prebijanje sopstvene djevojke, što mu se do sada nije dešavalo.

Snažni defanzivac ranije je bio hapšen zbog pucanja iz pištolja u jednom baru u Valensiji, zatim tuča i ostalih incidenata sa konobarima, obezbjeđenjem i gostima po klubovima, pa je probleme sa zakonom imao i zbog vožnje u pijanom stanju... Najgore je bilo kada je optužen za otmicu i pljačku, čak i pokušaj ubistva kada su stvari krenule po zlu. Na kraju, maloljetna djevojka prijavila ga je za silovanje.

Možda će vas zanimati

I tu nije kraj.

Portugalac koji je u karijeri nosio dres Sportinga, Viljareala i Olimpijakosa, ali i nekoliko manjih timova, uhapšen je nakon što je njegova djevojka pozvala policiju i prijavila napad. Po njenim riječima, Semedo je nakon žustre rasprave počeo da je bije, a ona je dobila veoma snažan udarac u ključnu kost.

Na kraju je Ruben zaključao kuću u kojoj živi, pa ona nije mogla da uđe, nakon čega je odlučila da pozove policiju.

Policajci su je zatekli ispred kuće, a ona je riješila da pokrene postupak protiv snažnog defanzivca kojem baš zbog temperamenta nije uspio transfer u Vulverhempton. Engleski tim se povukao iz pregovora zbog njegovog ponašanja van terena, pa je ostao u Grčkoj gdje crveno-bijeli dres Olimpijakosa nosi od juna 2019. godine.

Kako prenose mediji u Grčkoj, nakon privođenja je Ruben pokušao da utiče na djevojku i predloži joj da promijeni iskaz, što je ona odbila. Ipak, Semedo nije zadržan u policiji već je pušten nekoliko sati kasnije, a cijeli ovaj slučaj dobiće epilog na sudu.

Njemu ni zatvorske kazne nisu strane, pošto je prije manje od dvije godine osuđen na pet godina uslovno! Ni to nije sve, proveo je pet mjeseci svog života iza rešetaka. Tada je platio čak 30 hiljada evra kako bi bio pušten, ali to je novac koji lako zaradi igrajući fudbal.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC