• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Korona napravila haos u Crvenoj zvezdi: Pozitivni trener Dejan Radonjić i devet igrača!

Autor Dragan Šutvić

Klub se oglasio saopštenjem, situacija uopšte nije dobra.

 kk crvena zvezda devet igrača ima koronu Izvor: MNPRESS

Prethodnih dana pojavila se informacija da je Nikola Kalinić pozitivan na korona virus, ali to nije jedini takav slučaj u Crvenoj zvezdi.

Kako je aktuelni šampion Srbije i regiona naveo na klupskoj sajtu, trenutno su među pozitivnima trener Dejan Radonjić, kapiten Branko Lazić, kao i još devet osoba od kojih su čak sedmorica košarkaši crveno-bijelih!

Možda će vas zanimati

Situacija u Evroligi je loša i mečevi se konstantno otkazuju - bilo je priče i o prekidu, a to bi moglo da zadesi i crveno-bijele kojima je sada čak devet košarkaša van trenažnog procesa zbog korone. Od ranije odsutnom Kaliniću pridružili su se Volters, Marković, Lazić, Dobrić, Holins, Simonović, Mitrović i Cirbes.

Pojedini igrači poput Lazića i Cirbesa po drugi put su pozitivni na korona virus.

Klupsko saopštenje prenosimo u cjelosti:

"Košarkaški klub Crvena zvezda mts obaviještava javnost da su nakon novih testiranja koja su obavljena u utorak, identifikovani novi slučajevi Covida 19 među članovima našeg prvog tima i stručnog štaba.

Pozitivni na Covid 19 su: prvi trener Dejan Radonjić, prvi pomoćnik Goran Bošković, član stručnog štaba Nikola Birač, igrači: Branko Lazić, Luka Mitrović, Ostin Hollins, Nejt Volters, Ognjen Dobrić, Stefan Marković, Marko Simonović i Maik Cirbes!

Kao i u prethodnom slučaju Nikole Kalinića (u izolaciji od prošlog vikenda), shodno svim zdravstvenim mjerama i preporukama ljekara, svi članovi našeg kluba koji imaju pozitivan nalaz, naredni period provešće u izolaciji i uz nadzor klupskih ljekara.

S obzirom na nove okolnosti, klub će se o daljim koracima oglasiti već u sredu, a o zdravstvenom stanju ekipe, blagovremeno ćemo i svakodnevno obavještavati javnost u narednom periodu", navodi se u saopštenju.

Podsjećamo, za odigravanje mečeva u Evroligi potrebno je osam zdravih košarkaša, pa se crveno-bijeli nalaze u velikom problemu pred meč protiv Fenerbahčea koji je na programu 6. januara.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC