• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Samo Zvezda hoće Italijana - on je "januarski kapitalac": Igrao protiv Reala, pa otkrio da napušta klub!

Iskusni Kristijano Pičini prva je meta crveno-bijelih za jačanje odbrane.

 kristijano pičini meta crvene zvezde Izvor: Profimedia

Crvena zvezda je za korak bliže kapitalnom pojačanju - beku kakav se već nekoliko prelaznih rokova čeka na stadionu Rajko Mitić. Povremeni italijanski reprezentativac Kristijano Pičini najavio je da napušta Valensiju, što je signal za Zvezdu da konkretnije krene u pregovore oko njegovog potpisa

Podsjećamo, ovaj desni bek već je označen kao jedna od prvih transfer meta za januarski prelazni rok, a dobro obaviješteni izvori kažu da Zvezda trenutno nema konkurenciju u borbi za njegov potpis.

Možda će vas zanimati

 Čovjek koji je sinoć odigrao 77 minuta u porazu od Real Madrida najavio je da je došlo vrijeme za neke druge izazove u karijeri i da sada mora da razmotri opcije koje ima.

"Produžetak saradnje sa Valensijom bio je moj cilj, ali klub nema tu nameru. Moraću da analiziram ostale opcije. Valensija mi je dom, vratiću se ovde nakon igračke karijere", rekao je Kristijano Pičini za zvanični sajt kluba.

Plan Zvezde je da Pičinija pozajmi do kraja sezone, kada mu ističe ugovro sa Valensijom, a zatim mu ponudi ugovor za ostanak u Beogradu. Naravno, ukoliko se italijanski desni bek pokaže kao dobro rješenje za tim Dejana Stankovića.

Voljeli bi u Crvenoj zvezdi da provere i u kakvom je zdravstvenom stanju iskusni Italijan. Prije nešto više od dvije godine razmišljao je da završi karijeru zbog teških povreda koljena, ali je uspio da se vrati na teren i ponovo zaigra na vrhunskom nivou.

Podsjećamo, jedan od najbolje obaviještenih italijanskih novinara Đanluka Di Marcio otkrio je da samo Crvena zvezda aktivno radi na dovođenju beka koji može da igra po cijeloj desnoj strani. Za njega je ljetos zainteresovan bio Kaljari, ali ti pregovori nisu bili uspješni, pa je još šest mjeseci ostao u Španiji.

Za ekipu Valensije igrao je od 2018. godine kada je lisabonskom Sportingu plaćen osam miliona evra, a tokom bogate karijere uspeo je da zaigra i za reprezentaciju Italije u čijem dresu ima dva nastupa.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC