• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đokoviću je ulaz zabranio agent 007! On je blokirao Srbina, a sada je isplivala njegova tajna od 2 miliona dolara!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Otkriveno ko je blokirao ulaz Novaka Đokovića u Australiju. A, sada se pojavila i šokantna priča o Majklu Outramu.

 Majk Outram agent koji je zabranio ulaz Novaku Đokoviću Izvor: Facebook/ABC North and West/Screenshot/Profimedia

Preživljava Novak Đoković teške momente u Australiji. Došao je u Melburn sa svom potrebnom dokumentacijom, spreman da brani titulu na Australijan openu, doživio je torturu.

Umjesto pokazivanja poštovanja prema devetostrukom osvajaču prvog grend slema sezone, australijske vlasti ga tretiraju kao kriminalca. Ispitivali su ga više od osam sati na aerodromu i onda su mu ukinuli vizu, a sada je otkriveno i da je to uradio Majkl Outram!

Njegovo ime i prezime je do sada bilo nepoznato ljudima u Srbiji i regionu, ali će ga svi dobro upamtiti. On je glavni čovjek u graničarskoj patroli, odnosno komesar i prema navodima tamošnjih medija upravo je on imao konačnu riječ o zabrani za Srbina.

Na tu poziciju došao je 2018. godine i to sa prilično dobrom biografijom, zbog svega što je uradio je dobio dva nadimka, jedni ga zovu "Agent 007" i aludiraju na Džejmsa Bonda, a drugi "Super agent". Bilo kako bilo, poslije ovoga će vjerovatno tu reputaciju izgubiti, jer se spominje i brojka od dva miliona dolara.

Ovo je Majkl Outram:

Posebno pošto je u javnost dospjela priča iz marta 2021. godine. Tada su granice Australije bile zatvorene za sve zbog skoka broja zaraženih. Dobro, ne baš za sve. Pušten je režiser Dilan Efron, za one koji vole filmove prezime im je poznato, ali ne i ime. U pitanju je brat mnogo poznatijeg glumca Zeka Efrona.

Za njega je direktno urgirao upravo Outram. On je bio čovjek koji je sredio da Dilan uđe u zemlju. Zbog toga je bio na udaru građana, a čak su i iz Ministarstva unutrašnjih poslova ispitivali komesara zbog toga.

"Majkl Outram je objasnio da je dao dozvolu Dilanu Efronu zato što je bi snimanje njegove serije donijelo finansijsku dobit Australiji. Procijenjeno je da bi tako unio oko dva miliona dolara u lokalnu filmsku industriju", navodi se u jednom tekstu kao objašnjenje koje je Outram dao.

Građani, koji su tada bili u raznim karantinima zbog korone, su protestovali na razne načine zbog te odluke.

"Gospodin Outram je objasnio da Dilan Efron ne zauzima prostor namijenjen za karantin, već da će svoje vrijeme provesti u hotelu", piše u tekstu.

Usljed svega toga su "pljuštale" optužbe na račun Outrama da je primio mito, da je dobio novac od Efrona kako bi ga pustio, ali su sve to bile samo spekulacije.

Međutim, ono što nije spekulacija jeste da je Dilan Efron pušten u hotel, dok Novaka Đokovića za to vrijeme tretiraju kao kriminalca. Drže ga u hotelu za imigrante, a odbili su i njegov zahtjev da ga puste da boravi u kući koju iznajmljuje u Melburnu.

Ovo je hotel u kom se Novak nalazi:

Nema sumnje da će izlazak srpskog asa pred sud i žalba koju je podnio privući ogromnu pažnju, posebno ako jedan od svjedoka bude i Majkl Outram.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC