• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Loše vijesti iz Italije - Vlahović ima koronu!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Najbolji strijelac italijanskog prvenstva neće moći da nastupi na nedjeljnom meču Fiorentine.

 Dušan Vlahović ima koronu Izvor: Profimedia

Najtraženiji fudbaler u Evropi ovog januara dobio je loše vijesti dok se najbolji timovi kontinenta utkruju za njegov potpis. Dušan Vlahović (21), želja brojnih timova iz samog vrha evropskog fudbala, mora u karantin jer je pozitivan na korona virus.

Ove vijesti stigle su iz Italije, manje od 24 časa prije gotovanja Kaljariju, na kojem bi najbolji strijelac Serije A imao priliku da dodatno popravi golgeterski učinak koji je ove sezone fenomenalan. Dok je Fiorentina čekala odgovor na važno pitanje, stigle su im loše informacije...

Umjesto da bude na terenu, Vlahović će meč Kaljarija i Fiorentine gledati iz izolacije, a i nakon ove runde ostaće na 17 postignutih golova, koliko ima i Ćiro Imobile.

Pitanje je ko će od njih dvojice biti najbolji strijelac na kraju prvenstva, a priča se da je upravo ta borba motiv za Vlahovića da ne napusti Italiju. Dok jedni izvori prenose da on želi samo u Juventus, drugi tvrde da sebe vidi u Fiorentini još šest mjeseci, kako bi se u istim uslovima borio za titulu najboljeg strijelca prvenstva.

Glasne su priče i o Arsenalu, koji svakodnevno "popravlja" ponudu za srpskog fudbalera i spreman je da mu ponudi ogromnu sedmičnu platu u Londonu. Takođe, iz igre nisu ispali Mančester siti i Atletiko Madrid, dok se stidljivo provlači ime Bajerna iz Minhena, ukoliko reše da prodaju Levandovskog narednog ljeta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC