• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpska se zastava u Kataru vije: Sjajan prizor u Dohi - trobojka čeka da dolete "orlovi"!

Autor Haris Krhalić

Sada samo čekamo da počne i ne možemo da dočekamo!

 Zastava Srbije u Kataru Izvor: FSS

Delegacija Fudbalskog saveza Srbije na čelu sa direntorom Stevanom Stojanovićem otišla je u Dohu u prvu posjetu Kataru pred predstojeće Svjetsko prvenstvo. 

S obzirom da se naš tim već kvalifikovao na Mundijal na veikom platou na obali zaliva u Dohi između ostalih je istaknuta i srpska trobojka! 

Možda će vas zanimati

Dok čekamo da počne takmičenje 21. dovembra 2022. godine moraćemo prvo da sačekamo kraj kvalifikacija, a onda i izvlačenje grupa u Dohi na žrijebu 1. aprila. 

Osim čelnika FSS Katar je posjetio i doktor A tima Srbije Dejan Aleksandrić koji je bio gost jedne od najeminentnijih bolnica za sportsku ortopediju i mediciju "Aspetar".

Tu je obavio razgovore sa načelnikom hirurgije doktorom Baširom Ahmedom Zikrijom o različitim usko stručnim medicinskim procedurama koje se primjenjuju u „Aspetaru“, inače jednom od globalnih lidera u saniranju povrede prednjih ukrštenih ligamenata. U ulozi domaćina tokom posjete bio je i srpski hirurg zaposlen u „Aspetaru“ doktor Žarko Vučković nadležan za opštu i hirurgiju prepona, a Aleksandrića je pozdravio i direktor marketinga klinike gospodin Abdula Albluši.

„Aspetar“ će tokom svjetskog šampionata u fudbalu biti u medicinskom sistemu FIFA predviđenim za oporavak i rehabilitaciju sportista tako da će kompletne usluge moći da koristi i fudbalska reprezentacija Srbije.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC