• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Širokog tužan poslije debakla na Pecari: Danas nam ništa nije išlo – manjak igrača, crveni, trošenje…

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Dosta razočaravajuća utakmica za nas i naše navijače", prokomentarisao je trener Širokog Jure Ivanković poslije poraza 0:3 od banjalučkog Borca.

 Jure Ivanković o porazu Širokog 3:0 od Borca Izvor: FK Borac/Nikola Kulaga

Poslije tačno 11 godina Borac je ponovo pobijedio na Pecari.

Crveno-plavi su sa 3:0 demolirali Široki Brijeg uz sjajnu partiju Panajotisa Moraitisa kome je pola sata na terenu bilo dovoljno da postigne dva gola i riješi pitanje pobjednika, a jedan je dodao Obren Cvijanović.

Možda će vas zanimati

 Borac je na ovom meču imao 23 udarca ka golu, a ekipe Nemanje Miljanovića je iskoristila igrača više, nakon što je u 32. minutu isključen Božo Musa.

Reakcija domaćeg trenera Jure Ivankovića poslije utakmice bila je očekivana.

"Tužan sam zato što se nakon sedam sedmica nije danas pokazalo šta smo radili. Utakmica je od samog starta korektna bila do crvenog kartona sa naše strane. Imali smo i neke prilike, neke opasne situacije, ali nakon tog crvenog kartona više nismo smogli snage. Žao mi je što momci nisu nagrađeni za svoj pošteni trud I rad, ali je nekad u fudbalu nije tako, pogotovo kod nas u Premijer ligi", rekao je Ivanković.

On je dodao da se Široki Brijeg danas suočio sa brojnim problemima, a jedan od njih je bila i skraćena klupa zbog administrativnih problema, pa nije mnogo mogao da učini sa izmjenama.

"Sve ono neplanirano što se dogodilo danas je išlo na našu štetu. Ostali smo prije utakmice bez nekih igrača koji nisu mogli biti registrovani, tako da s te strane smo limitirani iztborom uigrača na klupi. Dobili smo crveni karton, naplanirano se potrošili za tu utakmicu kupa (srijeda, protiv Veleža, op.a.), tako da sve u svemu ovo je dostarazočaravajuća utakmica za nas i naše navijače, ali mi smo Široki, mi se nikad ne predajemo, nastojaćemo I dalje poštenim radom doći do rezultata", rekao je Ivanković.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC