• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terzić vjeruje u osvajanje pete uzastopne titule! Zvezda se vratila u trku: Nadam se da ćemo se u maju radovati!

Autor Haris Krhalić

Generalni direktor Crvene zvezde vjeruje da će izabranici Dejana Stankovića uspjeti da prestignu Partizan u nastavku sezone.

 Zvezdan Terzić o borbi za titula Izvor: MN PRESS

Proslavila je Crvena zvezda 77. rođendan U prostorijama medija centra na stadionu "Rajko Mitić" održana je prigodna svečanost gdje su podijeljene nagrade.

Za najboljeg sportistu proglašen je Mirko Ivanić, a fudbalski klub je četvrtu godinu zaredom proglašen za najbolji kolektiv. Nagradu je preuzeo Zvezdan Terzić.

Tom prilikom je generalni direktor crveno-bijelih dao interesantnu izjavu. Pored dijela o rođendanu je istakao da vjeruje da ekipa Dejana Stankovića može da prestigne Partizan i dođe do novog trofeja u Superligi.

"Obilježavanje rođendana je uvijek lijep događaj, jer tada okupljano nama drage ljude i podsjećamo se lijepih trenutaka. Tako smo se i danas okupili ovdje da obilježimo 77. rođendan naše Crvene zvezde, najvećeg kluba na ovim prostorima i najvećeg i najboljeg sportskog društva u Evropi. Zato sa zadovoljstvom koristim ovu priliku da svima vama čestitam današnji rođendan i čestitam sve uspjehe koje ste ostvarili u prethodnom periodu", počeo je Terzić.

Potom je pričao o fudbalerima.

"I naš fudbalski klub ima mnogo razloga za ponos. Ostvarili smo istorijske rezultate koji će ostati zapisani zlatnim slovima u svim monografijama našeg kluba. Osvojili smo četvrtu uzastopnu šampionsku titulu, poslije 14 godina osvojili smo duplu krunu, po peti put smo se plasirali u grupnu fazu UEFA takmičenja, osvojili smo prvo mjesto u grupi Lige Evrope i poslije 30 godina, prvi put smo se plasirali u osminu finala takmičenja UEFA."

Potom je pričao o trci za šampionsku titulu.

"Iskreno se nadam da ćemo peti put uzastopno osvojiti šampionsku titulu u maju i da ćemo se ponovo radovati. Ponosan sam i na sve ostale uspjehe koje ste napravili u ovoj godini i siguran sam da su mnogi od vas prisutnih zaslužili da podignu danas pehar. Fudbalski klub Crvena zvezda je u prethodnom periodu, u skladu sa svojim mogućnostima, pomagao mnoge klubove i iskreno se nadam, za to imamo plan i projekat, da ćemo biti u narednom periodu biti u boljoj situaciji, boljoj mogućnosti i da ćemo biti kičma i motor razvoja svih ostalih klubova, konkretnim potezima. Još jednom da se zahvalim na ovom priznanju, da vam poželim mnogo uspjeha u narednom periodu i da svim zvezdašima čestitam 77. rođendan", zaključio je Terzić.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC